Melyik a kedvenc kutyafajtátok, és miért?
Figyelt kérdés
Imádom a kutyákat, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre:)2016. okt. 19. 21:36
1/9 anonim válasza:
Dobermann. :)
Mert a nagytestű kutyák tetszenek, azok közül is a hosszú vékony lábú, kecsesebb testűek. Ezek közül pedig a dobermann a legszebb szerintem, a megjelenése tiszteletet parancsoló. A belső tulajdonságait annyira nem ismerem, de külsőre ők a kedvenceim.
2/9 anonim válasza:
Hát nekem több is van: csivava, mudi, beagle. Jelenleg egy csivava keverékem van, miatta szerettem meg a fajtát. :)
Miért? Nem tudom pontosan, egyszerűen illenek hozzám. ;)
3/9 anonim válasza:
Beauceron es orosz agár . Talán még az afrikai oroszlánkutya.
4/9 anonim válasza:
Nem sorrendben :
- tacsi,tacsikeverék : egy egyéniség
- akita, shiba : gyönyörű, rókaszerű
- cavalier : szelíd, cuki, kedves
5/9 anonim válasza:
Dobermann. Mert gyönyörű, elegáns, nagyon értelmes, okos, gazdáját imádja, hűséges, pörgős, temperamentumos.
6/9 anonim válasza:
A perzsa, az orosz és az afgán agár az álom. Lenyűgöző mikor megindul előre, és ha éppen nyugiban is van, igazi arisztokraták! Imádom őket.
7/9 anonim válasza:
Közepes és nagy testű keverékek, mert a keverékekből nincs 2 egyforma és, mert tetszik, hogy olyan mások és nem megszokottak, előre eltervezettek (mint pl. egy németjuhász) . Igazi egyéniségek :) !
8/9 anonim válasza:
Nekem a nagytestű hosszú szőrű kutyák tetszenek. Volt németjuhászunk, most moszkvai őrkutyánk van. Dögönyözhető mackók.
9/9 anonim válasza:
Nekem a labrador, és azért, mert nagyon szerető kutya mondjuk az összes nagyon tud szeretni, de nekem mégis a labrador a kedvenc kutya fajtám, sokszor ő szokott a gyerekeknek segíteni és jó vak vező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!