Szerintetek melyik a legszebb, a legaranyosabb kutyafajta? És melyik az, amelyikből mindenképp szeretnél valamikor egyet?
Csak kíváncsiság,közvéleménykutatás.
Nekem:
Legszebb:fekete-fehér és barna-fehér szetter
Legaranyosabb:barna-fehér beagle
Amit mindenképp szeretnék:német juhász
Amit te barna fehér és fekete fehér szetternek hívsz az az angol szetter :D
Bocs hogy kijavítottalak de muszáj volt :)
Számomra a berni pásztor a legszebb <3
Mindegyik kutya nagyon szép és aranyos. :)
Nekem többféle kutyám volt, többnyire keverék,és volt olyan, akit kiraktak az utcára, és mi örömmel befogadtunk.
Haláláig velünk volt, és nagyon megsirattuk.
Most olyan kutyusunk van, amit vettünk, fehér máltai selyemszőrű, de a gazdája olyan helyen tartotta, hogy legszívesebben feljelentettem volna.
Olyan hálás kutyus és nagyon jó helye van.
Én nem tudok választani, mert számomra minden kutya egyformán aranyos, mert bennük lehet igazán megbízni és számítani rájuk.
Bocsi,nem tudtam,hogy az angol szetter csak ezekben a színekben létezik,ezért hívtam így.
Nekem is van bicolor Beaglem(vagyis mamámnak,de sajátomként szeretem),tudom milyen cuki és persze szeretetéhes kutyus.c:
Amúgy nekem is keverék kutyám van,és néhány keverék kutyus szebb tud lenni számomra,mint a fajtiszták.Viszont ebből s három fajtából mindenképp szeretnék majd egyet,természetesen a mentett Kutyáim mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!