Melyik a legszebb kutyafajta a világon?
Figyelt kérdés
Attól eltekintve, hogy a saját kutyátokat tartjátok a legszebbnek.2012. júl. 13. 19:10
2/26 anonim válasza:
igen,különösen a keverék kutyusok
3/26 anonim válasza:
kinek mi a legszebb:) ez hülye kérdés bocsi.
5/26 anonim válasza:
Minden kutya szép! :) Legszebb állatok!
Személyes kedvencem a Szibériai husky és a Malamut! :)
6/26 anonim válasza:
Ez annyira szubjektív. Szerintem a dobermann a legszebb kutyafajta. Idei világversenyt egyébként egy palota pincsi nyerte.
7/26 anonim válasza:
Husky
egyszerűen lenyügözőek a szemeik.Szerintem nem lehet szebb kutyát összehozni sehogy :) Sajnos nekem nem huskym van hanem német juhászom,persze a német juhász is szép a maga módján és szeretem is mert az enyém,de a Husky közelében sincs szerintem :DD Szóval Husky 4ever
8/26 A kérdező kommentje:
Nekem is a husky a kedvencem. Husky-t szerettem volna, de anyumék nem engedték, hogy legyen bármilyen állat otthon. :(
2012. júl. 13. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!