Melyik a legszebb kutyafajta a világon?
Figyelt kérdés
Attól eltekintve, hogy a saját kutyátokat tartjátok a legszebbnek.2012. júl. 13. 19:10
13/26 anonim válasza:
Husky és dobermann (huskym van, tök véletlen került hozzám, dobermannom pedig lesz:))
14/26 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni a 10-est ???????????????????
"Bodza, a 15 hónapos kuvasz lett idén a világ legszebb kutyája." Erre büszkének kellene lennünk, nekünk magyar kutyásoknak! Hatalmas dicsőség!
15/26 anonim válasza:
16/26 anonim válasza:
Mostanában teljesen hasznos válaszokat lepontoznak. Gondolom az unatkozó szünidős gyerekek ide járnak szórakozni. Elveszíti ez az oldal a hasznosságát teljesen. Némely kérdés, válasz olykor már röhejes. A valóban értékes kommentek pedig le vannak pontozva! Szomorú!
17/26 anonim válasza:
Nálam a szibériai husky és a szamojéd az abszolút befutó, szerintem ezektől nincsenek szebb kutyák... Persze ez csak én véleményem :)
Most van egy szamojédem, huskyt pedig egyenlőre csak szeretnék...
18/26 anonim válasza:
Dobermann!!! fenséges, tekintélyes, a kutyák Royce Rolls-a !!!:)
19/26 anonim válasza:
# 15
Világkiállításon sok világgyőztes van. Bodza valószínűleg fiatal világgyőztes lett a korából ítélve. Minden fajtában a fiatal osztálygyőztes a fiatal világgyőztes címet kapja.
A belinkelt TV2 videót sajnos nekem nem játsza le.
20/26 anonim válasza:
De az hogy egy kutya világgyőztes attól még nem a legszebb (ezzel nem kisebbíteni akarom Bodza érdemeit mert egy gyönyörű kutya), mert azt ugye a BIS körökben választják, és az idei Világkiállítás BIS vagyis legszebb kutyája egy saluki más néven a perzsa agár lett, a resBIS pedig egy wealsi corgi lett. Nem tudom honnét jött a palotapincsi ötlet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!