Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1éves kan németjuhász mellé...

1éves kan németjuhász mellé melyik kutya jöhetne szóba?

Figyelt kérdés
egy udvarban lennének tartva. border collie, vagy akita inu? Melyik, milyen nemben, és miért?

2014. dec. 28. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Border
2014. dec. 28. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Udvari tartásnál egyik sem.
2014. dec. 28. 18:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Mert? Miért nem jöhet szóba udvari tartásnál?
2014. dec. 28. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Én akita szukát vennék mellé. Kan azért nem, mert két kan kutya együtt nem túl jó megoldás (főleg ha dominánsak is).

Bordert egyébként sem tartanék.

2014. dec. 28. 19:05
 5/13 A kérdező kommentje:
én akitákról azt is olvastam hogy akár kan akár szuka, nem férnek meg egymás mellett más kutyákkal. túl domináns mindkét nem. De azért tettem fel a kérdést, mert személyes tapasztalatom nincs ugyebár, és valakinek hátha van. de akkor ez a kan mellé mindenféleképpen valami szukát kéne venni? Tüzelésnél nem lenne baj? Mármint akkor bizonyára meg lenne kötve végig a kan főleg, de a szuka is, de nem "szenvedne" úgy is?
2014. dec. 28. 19:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság, hogy nem férnek meg más kutyákkal :) Azonos neműeknél lehet inkább gond, de ott se feltétlenül.

Tüzelésnél elzárás, a lánc nem elég, aztán első tüzelés után pedig ivartalanítás, mert hosszútávon ez nem tartható!

2014. dec. 28. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Akita de azt is sokat kell vinni sétálni meg suliba mint az nj-t. Nem csak kirakni az udvarra azt jó az ott....
2014. dec. 28. 19:34
 8/13 A kérdező kommentje:
És ha a németjuhász mellé mégis kant választok? Abból nagy gondok lehetnek? végülis a németjuhász sem felnőtt még annyira, kb másfél éves lesz mire hoznánk a kiskutyát, és a kutya is kicsi lenne, így össze tudnának szokni. Nem?
2014. dec. 28. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne vegyél akita kant... Bocsi, de nem tűnsz túl hozzáértőnek. Ez nem feltétlenül úgy működik, hogy "kicsi még, összeszoknak". Eljön az a kor, amikor bizony lehetnek gondok, de természetesen egyedfüggő is a dolog.
2014. dec. 28. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 18:28

A német juhásszal mennyit foglalkozol, azon kívül, hogy kint van az udvaron ?

2014. dec. 28. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!