Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1éves kan németjuhász mellé...

1éves kan németjuhász mellé melyik kutya jöhetne szóba?

Figyelt kérdés
egy udvarban lennének tartva. border collie, vagy akita inu? Melyik, milyen nemben, és miért?

2014. dec. 28. 18:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A német juhász az főleg őrzést szolgálja. tudod tanyán kell a kutya, főleg nagytestű... régebben volt kistestű is egy másik németjuhász mellett, egy foxi, ő volt az én kutyám. rengeteg dologra megtanítottam, 2naponta (ha jobban ráértem naponta) vittem sétálni, futtatni. aztán egyik tavasszal meghalt valami epilepsziás rohamszerűségben... egyik pillanatról a másikra.. nem volt semmi előjel, kb 5 percig haldoklott, aztán végleg elment. 3 évesen... tehát az ő helyére szeretnék most egy másik kutyát akivel foglalkozok (de ugyan olyan fajtát nem szeretnék) szval ha valaki azt vette le, h csak kint lennének az udvaron, kaját kapnak örüljenek, akkor nem így van..
2014. dec. 28. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Az akitával kapcsolatban van tapasztalatom, annyit tudok mondani hogy mindegy hogy kan vagy szuka mert nagyon nem azon múlik, hanem az adott kölyök természetén. Lehet egy szuka domináns jellemű, míg egy kan recesszívebb, barátságosabb. Nem az ivarukon fog múlni. A tenyésztő tud neked abban segíteni, hogy ne egy alfa jellemű kutyát vigyél haza, akivel csak a konfliktusok lesznek. Én inkább a bordert ajánlanám.
2014. dec. 29. 19:17
 13/13 bazsi 19 válasza:

mindegy csak lánylegyen

(ivartalanittot vagy sem a kan).

2014. dec. 31. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!