Ha megmérgezik az ember kutyáját, milyen késleltető módszer alkalmazható a mérgezés ellen, amíg a doktor kiér?
köszönöm a válaszokat! megnyugtatom az aggódókat... :D nem történt incidens, hanem "jobb megelőzni, mint orvosolni" ;)
a macskámat viszont 4 éve megmérgezték, akkor 1 napon múlt, még egyszer ez nem következhet be, azért merészeltem feltenni a kérdést a kutyáim érdekében! :)
további szép estét, csupor11
Én is itt izgultam, hogy vajon kiér-e időben az orvos. Sajnos múltkor volt már példa, hogy késő volt.
Ha ilyen előfordul, addig is kérdezd meg az orvost telefonon, amíg megfelelő ellátásban tudja részesíteni.
Mikor az én kutyámat mérgezték meg, az Állatorvosi Egyetemet hívtam, ott éjjel-nappali ügyelet van. Addigra már túl voltunk mindenfajta kezelésen, infúzió, injekciók, de nem javult. Az ügyeletes nagyon segítőkész volt, de sajnos a kutya nem élte meg a reggelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!