Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire biztonságos a Faceboo...

Kerdezoke kérdése:

Mennyire biztonságos a Facebookos oldalakról kutyát venni?

Figyelt kérdés

Mostanában látok pár oldalt, ahol kutyákat árulnak.

Egyelőre nem veszek kutyát, de ez mennyire lehet biztonságos? (Gondolok arra, hogy mennyire lehetnek azok a kutyák teljesen fajtatiszták, vagy mennyire egészségesek?)

2017. szept. 27. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok

Na igen pont pl. erre az Eladó kutyák ~nyilvános csoportra és társaira gondoltam a kommentemben de köszönöm a lepontozást tök jogos volt... Mondjon valaki olyan tisztességes tenyésztőt aki ott hirdet a romák meg az egy almos szaporítók között. Gyakorlatilag az hirdet ilyen csoportokban aki még jófogásra is lusta feltölteni a kutyát habár így is nagy az átfedés gondolom.

Ha pedig nem lenne itt sok mindenki analfabéta akkor leesett volna, hogy a kérdező csoportokra gondolt főleg és nem 1-1 kennel oldalára hiszen ott nem hirdetnek tömegesen kutyákat jobb esetben.

Kedves kérdező: ahogy már előbb is mondtam én nem vennék kutyát ilyen oldalról csak akkor ha törzskönyves és létező, lekövethető kennelből való a kutyus de ez sajnos nagyon ritka ezekben a csoportokban így legyél körültekintő. :)

2017. szept. 27. 18:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2017. szept. 27. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

11# "Ha pedig nem lenne itt sok mindenki analfabéta akkor leesett volna, hogy a kérdező csoportokra gondolt főleg"

Csoport sem mindegy, hogy milyen, mert van pl. ilyen-olyan szűrésekkel rendelkező eladó kutyák csoportja nem egy, persze főleg fajtánként. Analfabéta az, aki nem tud olvasni, a kérdező EZT írta: "Mostanában látok pár oldalt, ahol kutyákat árulnak. " amiből az ember nem feltétlenül szűri le, hogy csak ilyen vagy olyan eladó kutyás csoportra gondolt, de még akkor is áll az, hogy le kell szűrni, informálni a hirdetéseket. Amúgy az Eladó kutyák csoportot pont nem ismerem, de pl. ismerek komoly tenyésztőt, aki hirdet jófogáson, törzskönyves, szűrt kiskutyákat, és nem kocatenyésztő, jól ismerem. Akár külföldre is elmegy a megfelelő kanhoz és a kutyáinak arany élete van. Hogy miért hirdet jófogáson, kérdeztem tőle, mondván, hogy így majd ismeretlenül is negatívan fogják megítélni, de szerinte az is csak egy hirdetési felület, a komoly vevő úgyis leinformálódik nála személyesen, ő meg amúgy is csak olyan helyre ad kölyköt, amit ő le tud informálni.

2017. szept. 28. 10:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Időpont ma 10:09, arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag a jófogáson kivül semmilyen magyar hirdetési portál nincsen!! Aki itthon szeretné tartani a kölyköt, nem értem miért ne hirdethetne ott. Anno én is hirdettem, és a világ legszuperebb gazdijait találtam meg. magyar ember ha kutyát szeretne, nem is nagyon tud első körben máshol keresgélni. nekem sincs már weboldalam. A Facebook ingyenes, és sokkal nagyobb a tárhelye, és könnyebben meg is találnak. és nem érezm magam szaporitónak:)
2017. szept. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!