Hol vegyek border colliet, ha kifejezetten nem terelésre keresek kutyát?
Természetesen tisztában vagyok benne, hogy mekkora mozgásigénye van ennek a fajtának. Rengeteget túrázunk a családdal, így a napi megmozgatás biztosan meglenne.
De ennek ellenér egy kertesházban élünk, és a lakásban is lenne.
Tudtok olyan kiállíási/show border tenyésztőt ajánlani, akivel esetleg saját tapasztalatok is van?
Köszönöm!
Fantasztikusan dolgoznak? Miben? Dog dancingben és terápiás kutyaként? Esetleg elversenyeznek agilityben, obedienceben és frizbiben? De ott is csak hobbiból, igazán komoly eredmények nincsenek ezekben a kutyákban. Sok kükkemet láttam már munkavizsgázni, a nagyon nagy többséget úgy kellett átrimánkodni a vizsgán.
Sajnos a küllem border a tipikus példája annak, hogy az egyik legkeményebb és legjobb munkakutyát hogyan tesznek kanapé dísszé, hogyan tesznek tönkre a divatkutyások. Azok, akiknek border kell kiállításra minden színben vagy border kell a napi egy sétához meg a facebook fotókhoz.
Kedves utolsó! Te tök hülye vagy :D
Ennyi baromságot már rég láttam egy helyen.
Kedves Kérdező!
De válaszolva a kérdésre, kezd el felkeresni személyesen a tenyésztőket, beszélgess velük, és vegyél onnan kutyát, ahol neked a legszimpatikusabb a tenyésztő, meg az alom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!