Van lehetőség kutyát "kölcsönözni" kifejezetten sétákra?
Keress fel közeli menhelyeket. A szánhúzóalapítványnál tudom, hogy szokott lenni közös sétáltatás és most önkénteseket is keresnek. ( [link] )
De szerintem bármelyik menhely és menhelyi kutya örül ha besegítesz.
Szerintem is azok a lehetőségek vannak, amiről te beszélsz...
Vagy fizetnek némi pénzt és ilyet keresel, vagy pedig maradnak a menhelyi kutyusok :)
De őket is fel kellene hívni akiknek a közelében vagy, csak így tudhatod meg :)
De én ezt így gondolom, hogy nagyjából ezek a lehetőségek vannak.
Szerintem is ennyi a lehetőség. A gondom az, hogy rugalmas lehetőség kellene, mert többnyire 12 órában dolgozom, azaz este van alkalmam sétálgatni.
Egy másik szempont, hogy egyedül szeretnék kutyázni, mintha a saját kutyám vinném, mert elég gátlásos vagyok. A társas magány még pluszban megalázó is...
Köszönöm mindenkinek!
Teszek egy próbát a menhelyeknél, bár sejtem, hogy furán néznek majd rám. :)
ˇNyugateurópai országokban vannak úgy nevezett kutyasétáltatók akiknek a gazdik fizetnek azért"
Heves M-ben lakom, és lakhelyemen tudok ilyet! Napi 500 ft ˇ...
3/9-es vagyok.
Szerintem ezek a dolgok mind megbeszélhetőek egy-egy menhelyi hellyel.
Ha van lehetőségük erre, vagy a szabályzat engedi, akkor biztos, hogy rugalmasak lesznek :)
Sok sikert kívánok neked :)
Ui.: én úgy tudom, hogy minden apró segítségnek örülnek! :) Tehát, ha engedik, akkor én nem látom akadályát sem az esti sétának, sem pedig annak, hogy egy kutyust kölcsönzöl :), és azt viszed el sétálni!
Sőt, ha idővel megszereted, akkor még a tiéd is lehet(ne) :)
Egymáshoz hozzá szoktok, stb :)
Ez az ötlet nem tetszene? :) Vagy most nem akarsz kutyát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!