Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya lenne számomra...

Milyen kutya lenne számomra az ideális?

Figyelt kérdés

Szóval volt már több kutyim is de sajnos elpusztultak...és szeretnék egy új kutyit. Feltételek:

Legyen értelmes,okos

Inkább egygazdás de azért barátságos

Bírja a hosszú túrákat és a hideget is

Inkább a nagy méretű kutyákat szeretem de a 60 kilót ne nagyon haladja meg. Esetleg milyen kutyákat ajánlanátok? Pénz az lenne rá természetesen valamint hatalmas kertünk van és nagy haza lenne sok játeka is. Reggel elvinném egy órára sétálni délben van 1 vagy 2 lyukas órám és akkor pedig osztálytársaim kutyájával barátkoztatnák. Kérlek csak normalis valaszokat írjatok! Ja ésn 17 éves lany vagyok ha ez számít.

2017. szept. 14. 21:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
utolso vagyok:menhellyel meg nekem is ez a bajom kapasból vinnék egy raklapnyi kutyát:D és otthon meg gindolkodnék,hogy szegény ezt meg ezt nem hoztam. Ugyanez a bajom az élohalas akváriummal a tescoban:D legazivesebben azért veném meg,hogy visszadobjam a vízbe:D
2017. szept. 25. 00:07
 22/26 A kérdező kommentje:
Ma találtam egy angol szettertenyésztőt a közelben és pont most mentem megnézni a kuytikat és ahww😍😍nagyon édesek! Holnap má el is tudom hozni most pedig rohanok készülődni! Olyan izgatott vagyok!😍😍😍
2017. szept. 25. 17:17
 23/26 A kérdező kommentje:
*írszetter nem tudom miért angolt írtam😅
2017. szept. 25. 17:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Szép kutya, de kell azért fáraszrani :)viszont kevesebbet,mint border colliet.
2017. szept. 25. 19:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Milyen idős? Ugye nem kevered a tenyésztőt a szapival. Nekem kicsit gyanus hogy a közelben van, ma voltál holnap meg már viheted a kutyát...
2017. szept. 25. 20:38
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem.dehogy ez tenyésztő! A tenyésztővel már pár kb 1 hete beszéltem minden nap csak azt nem írtam. A kiskutyák 12 hetesek tehát már elég idősek ahhoz jogy elszakítsag az anyjától. És 1000% hogy tenyésztő.:)
2017. szept. 25. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!