Németjuhász kölyöknek (illetve felnőttnek, ha majd megnő) milyen az ideális póráz?
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 22:45
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Póráznak mindenképp valami erőset választanék, ha van rá keret akkor valódi bőrt. Bár ha a kutya jól nevelt, nem húz, akkor egy olcsóbb szövet is megteszi.
3/5 anonim válasza:
A gumírozott pórázok nagyon jók. Könnyű, bárhol meg tudod fogni, mert nem csúszik, mosható, 2 centi szélesnél már a karabiner is megfelelő erősségű egy nj-nek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. júl. 22. 13:13
5/5 anonim válasza:
Én azt vettem észre a sajátomon, hogy majdnem mindegy. A jelenlegi pórázunkat körülbelül négy éve vettem kemény háromszáz forintért, és kiválóan bírja. Egyébként kik-es szerzemény. Kiállta a próbát, még a kutya húzós korszakát is túlélte.
Én textilpórázt ajánlok, flexit, láncot semmiképp. Nyilván nem a legvékonyabbat, ahogy írták, 2 cm vastag legyen. Nomeg ugye ehhez olyan kutya kell, aki nem cibálja a pórázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!