Kutyatulajdonság ami kiborít benneteket?
Van olyan kutyatulajdonság ami teljesen kiborít titeket és nem szívesen simogatjátok meg vagy soha nem tartanátok esetleg ismerős kutyája akit emiatt nem kedveltek?
Nem szeretnék ezzel a kérdéssel senkit sem megbántani azt előre leszögezem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére. Lehet, hogy valaki az én kutyáimtól kapna frászt. :)
Én pl. a drótszőrű kutyáktól vagyok ki, nem tetszenek és megsimogatni sem szeretem őket, valahogy borzasztónak találom akkor is ha egyébként nagyon aranyos kutyus.
macskaszar evés és dögbe hempergés azt utálom
Tavaly a frissen fürdetett fehér kutyám egy döglött egérbe hempergett, egy nő kérdezte meg hol van az OTP mondom neki merre egy pillanatra nem figyeltem erre meg látom hempereg, délben fürdött, fürdött délután is. Fehér kutya tiszta vér volt,mert vmi meg is kezdte enni vagy nem tudom...áááá és az a szag...
? hát nem, nem volt aranyos.
Aztán még ö sipákolt, hogy jaj, szegény Duduka...
Amikor az ölemben ül nyugodtan, és egyszer csak megpróbálja leharapni az orrom. Tudom, hogy csak kedvességből akarna nyalogatni.
Meg amikor csócsálja a cicát. Szeretik egymást, együtt is alszanak, de amikor a kutyám játszana vele, csak dögönyözni.
Meg persze amikor minden sz.rba belefentreng
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!