Kedves kutyatulajdonosok! Titeket nem zavar, ha a szőrös négylábú kedvenceitek képen nyal benneteket?
De, zavar, nem is szoktam vele nyalakodni, de néha előfordul...
Gusztustalan, belegondolva hogy ők a popójukat is tisztára nyalják a kis nyelvükkel...
Nem lesz semmi bajod. Viszont az tuti, hogy erősödik az immunrendszered. :D
Én meg egyszer a macskámtól majdnem megfulladtam, mert az ráfeküdt éjjel a fejemre, és a számba, meg az orromba volt a sok szőre, arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt és nem tudtam elképzelni mi van az arcomba. Gyakorlatilag a macska oldala, meg a segge. Hát jó nagyot repült utána.
Kutyát meg én szoktam puszilni, de főleg a fejét, nem a száját. Nem hagyom, hogy megnyalja a számat, de előfordult hogy véletlenül mégis sikerült neki. Meg mondjuk ha elalszom és a kutya felkúszik az ágyra, akkor szerintem nem tudom mit csinál. Nagyon remélem, hogy nem nyal szájon éjjel. Igazából csak szeret mellém feküdni, de van hogy csak a lábamhoz.
Hát ezeken jót nevetek:D
Nekem a macska ölbe szokott lenni, olyankor a kezemet nyalja. Az arcomra puszit nem ad, de nem is nagyon örülnék neki, valamiért a kutyákkal szorosabb a kapcsolatom. Egyébként nekem is volt olyan még régen, hogy ismerősöméknél aludtam, és a macska bejött hozzám és a nyakamra feküdt, és én is arra keltem, hogy mindenhol szőr, és nem kapok levegőt:D De olyan aranyosan dorombolt, hogy majdnem megengedtem, hogy megfulladjak miatta:D
A kutyám egyébként rendszeresen belenyal a fülembe, nála ez valami hagyomány, mert nem az arcom a fontos neki, hanem a fülem:D Már-már azt hiszem, pettingel:D:D
Amúgy engem sem zavar, én nagyon kacagok, ha puszil egy kutya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!