Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kedves kutyatulajdonosok!...

Kedves kutyatulajdonosok! Titeket nem zavar, ha a szőrös négylábú kedvenceitek képen nyal benneteket?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nem veszélyes ez fertőzés szempontjából? De akár a macskákra is kérdezhetném ezt, hiszen azok is néha nyalják a gazdi kezét.

2015. ápr. 22. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 macskával alszok, de volt már 9 is régebben, szóval mindig macskáim voltak, de bajom sose volt tőlük. Mellette voltak patkányaim, nyulaim, ezek is nyalogatnak ugyanúgy, az egyik patkányom az orromat nyalta mindig, így szeretett engem. De egy jól tartott állat nem fertőző. Az lehet fertőző amelyiket az életben nem oltották be és összevissza kijár meg minden. De az a gazdi hibája, hogy nem törődik az állatával, szerintem az olyan ember meg is érdemli a fertőzéseket.
2015. ápr. 23. 11:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Gusztus dolga, de egy egy normálisan tartott, rendszeresen féreghajtott kutyánál nem történhet semmi. Az lehet h a kutyák mindent összenyalnak, de ki az az okos aki azt gondolja h az ott is marad a szájukban? A kutyák nyála sokkal kevesebb baktériumot tartalmaz mint az emberé és erősen antibiotikus hatása van. Nem is hallasz olyat h az emberek tömegesen fertőződnének meg kutyáktól (természetesen a normális körülmények között, rendszeresen oltott, féreghajtott kutyákra gondolok). Egyébként ez mutatja h az ember milyen messze került a természettől, h mennyire tud félni tőle. Számomra ez elkeserítő. Nem azt mondom, mielőtt bárki kiforgatná a szavaimat, hogy csókolózni kell a kutyával, macskával, de semmi bajunk nem lesz tőle.
2015. ápr. 23. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Ennyi erővel smárolni se szabad lányokkal, mert mindenféle bacikat el lehet kapni.
2015. máj. 31. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
2 kutyam es 2 benti cicam van ( akutyak nagytestuek es kintiek) nem banom ha megnyaljak a kezemet de az arcomat soha nem engedtem egyik allatomnak sem megnyalni, a szamat meg vegkeppen nem. elofordult hogy baratok kutyusa megnyalta az arcomat akkor nem szoltam de az enyemeknek ezt nem engedem. tulajdonkeppen kiskoruk ota eleg volt par alkalommal elhuzni az arcomat es nem csinaltak tobbet. az egyik cicam Neha megnyalogatja a tenyeremet azt nem banom;-))))
2016. aug. 4. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!