Miért megy a kis kutyám mindig máshoz ha többen vagyunk?
Kicsit kezdek féltékeny lenni, mert ha pl anyukám is ott van mind körülötte van, hozzám kevesebbet jön vagy még annyit se.
Persze ha csak ketten vagyunk akkor meg mindig mellettem van, harapdál stb.
Kicsit lehet elrontottam, hogy sok mindent megengedek neki, elkényesztetem de 1 hete már próbálok változtatni.Egyébként 5 hetes, elég rosszcsont kutyus, hogy nevelgessem, hogy én legyek az aki számára az első?
5 hetes és egy hete már máshogy próbálsz vele viselkedni? Mikor hoztátok el azt a szerencsétlen kiskutyát, 8 hetes kora előtt az anyja mellett a helye! Remélem csak elírtad és 5 hónaposra gondoltál.
Egyébként a kölykök ilyenek, mindenkihez hízelegve mennek mert izgalmasabbnak látják sokszor a gazdinál.
A nagy kutyém kölyke, tehár az anyjával van a legtöbbet.
Mielőtt kioktatsz, esetleg kérdezz rá!!!
Ez kész. Facepalm.
Az a kutya öt hetes, mindenkit izgalmasnak talál. Téged többször lát, tehát az új mindig érdekesebb lesz.
Különben meg gratulálok, hogy szaporítasz, ráadásul még csak nem is tudsz túl sokat a kutyákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!