Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális viselkedés egy...

Ez normális viselkedés egy menhelytől? Utcára a kiskutyával?

Figyelt kérdés

Szóval találtunk egy kiskutyát az utcankban vegig kerdeztük senkié, senki nem is látta a környeken. Bevittük a menhelyre( nevet nem írok mert csak ez az egy van itt), hogy talaltuk. Neztek chipet, nem volt benne. Elkezdte nekem sorolni a nő milyen oltast adassak be neki, mikor vigyem ivartalaníttatni stb. Mondtam neki, hogy nem nem, en nem tudom elvinni itt meg itt találtam betettem a kocsiba és ide hoztam, haza nem tudom vinni. De ő csak mondta, hogy náluk nincs kölyökkutya, csak a nagy kutyakhoz tudja betenni, széttépik stb.

Mikor látta rajtam, hogy akkor sem. Akkor bepróbálkozozz egy olyannal, hogy abban az esetben ha fizetem az ivartalanítást, oltást, kaját akkor eltudják helyezni egy ideiglenes befogadónál. Na itt már köpni nyelni nem tudtam. Fogtam a táskám és elindultam kifelé. Erre utánam jön a nő a kutyával es mondja, hogy vigyem el innen.

Akkor már nagyon ideges voltam, mondom jó ezen meg ezen a sarkon találtam oda visszaviszem.

Akkor meg ő kezdett el fenyegetőzni, hogy menjek vele vissza az irodába és ő felírja az adataimat és ha beviszik a kutyát az utcáról akkor engem jelent fel, hogy kidobtam.

Most ez minden menhelyen így van vagy ez a nő volt totalisan flúgos??

Ez kb 3 órája volt de azóta sem tértem észhez. Ilyen van???

Természetesen nem adtam meg az adataimat, de láttam, hogy a rendszámom felírja 😮😮

2017. aug. 18. 14:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

44%-os te normális vagy?

Már rég elfelejtetted az eredeti szituációt, ez az ember felszedett egy szerencsétlen mások által kirakott kölyök kutyát, jót akart neki hogy ne üssék el. Nem tudja megtartani, és megpróbál a legjobbat tenni neki, gondolta beadja a menhelyre, ahol így kezelték. Oké, a menhelynek se kötelessége bevenni minden kutyát mert tele vannak, de neked meg nincs jogod más pénztárcájában turkálni és elvárni tőle hogy akkor magához vegye a kutyát. Jót akart, igyekezett mindent megtenni, de ehhez semmi közöd hogy így vélekedj róla. Én is szedtem fel kirakott kutyát út széléről, mert szinte biztos voltam benne hogy egyik ismerősöm befogadja majd, hát az az ismerős rám röhögött hogy ezt a kis padlócirkálót nem tudja hova rakni, neki nagy házőrző kell. Ott tudtam hogy nem is adnám már neki a kutyát. De akár hiszed akár nem hiába hirdettem meg senki nem jelentkezett érte. Megtartottam, és ivartalanítás, sok kemény nevelési és regenerálódási év után lett belőle kiegyensúlyozott kutya. És tudod mit? El is hiszem hogy egy főállású anyának vagy épp egy családfőnek nincs meg se az anyagi kerete, se az ideje rá.

Ahhoz hogy valaki meg kóbor kutyákra verje el a házát, autóját, összes anyagi javát ahhoz elhivatottság kell és nem várhatod el a kérdezőtől. Ez bosszant fel a legjobban, hogy egy alapból jó szándékú embert pocskondiázol aki segíteni akart azon az állaton aki mellett fogadni merek több százan mentek el előtte. Ezt átgondolva fröcsögd a hülyeségeket, amíg itt veszekszel elmehettél volna önkénteskedni akármelyik menhelyre.

2017. szept. 11. 19:24
 32/38 A kérdező kommentje:

31-es, már sokan leírták neki, hogy butaságot beszél, de nem érti.

Mindenki hülye, csak ő helikopter.

Vannak olyan települesek (elszegényedett települések) ahol 40-50 kóbor kutya kószál az utcán, oda kéne elmennie, biztos azokat is befogadná mindet.

2017. szept. 11. 19:38
 33/38 anonim ***** válasza:
Igen láttam hogy írták neki, de úgy érzem nem hagyhattam már szó nélkül, roppant felháborító hogy így viselkedik Veled kérdező, mert tudom, látom hányan mennek el a kóbor kutyák mellett és becsülök minden embert aki a korlátaihoz képest tesz értük valamit. És akkor jönnek az ilyen gyökerek mint ő aki megváltotta már a világot meg nem veri földhöz hogy ő havi hány kutyát fogad be, hát hagyjuk már....
2017. szept. 11. 19:40
 34/38 anonim ***** válasza:
68%
Hagyjátok, a 44%-os csak egy troll, aki vagy egy kamasz, akinek van egy darab menhelyi kutyája, akit a szülei pénzéből tart el és arra veri a mellét, vagy egy 50 éves szingli, akinek családot alapítani nem sikerült, ezért kutyákat ment a pénzéből, de közben rettenetesen irigy arra, akinek családja van.
2017. szept. 11. 20:21
 35/38 anonim ***** válasza:
24%
Azért az egészen elképesztő, hogy itt egyesek nem is veszik észre, mi történt :D Segített az állaton? Tényleg? Aztarohadt :DDD Bebaszta egy sintértelepre, már ha nem hazudott :D Hagyta volna ott, még akkor is több esélye lett volna arra, hogy valami értelmesebb, emberszerűbb illető megtalálja.
2017. szept. 12. 13:45
 36/38 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó, nálunk ahol dolgozom, van kb 20 kóbor kutya. Szabad a vásár, viheted mind, remélem, nem verne földhöz. Egyik sem fajtába sorolható, némelyik még nagyvonalakban sem tippelgető, hogy mi van benne, de biztos fél nap alatt találsz rájuk valakit, ahogy írtad... nincs bennük se chip, se oltás, szóval kocsival gyere értük, buszra nem rakhatod.

Hja, és a legtöbb bolhás, úgy készülj.

2017. szept. 12. 15:40
 37/38 anonim ***** válasza:
65%
Nem akarom védeni a 39%ost, de ő csak arra utalt, hogy szegény kutyát ott el fogják altatni, és valószínűleg több esélye lett volna a túlélésre, ha 1-2 napig a kérdező befogadja és hirdeti sok helyen. És ezzel nem arra utalok, h a kérdezőnek ez kötelessége, csak arra, h ez egy módja lehetett volna a kiskutya életének a megmentéséhez.
2017. szept. 16. 21:40
 38/38 anonim ***** válasza:
94%

Én kaptam tőle pm-et, hogy vigyem haza az összes kutyát a faluból, mit lőcsölöm őket másra xD ja, be kell ismernem, sem az otthoni terültetem, sem a fizetésem nem engedi meg, hogy valakivel hazafuvaroztassak majd befogadjak 30 kutyát. Sőt, akik csak azért is befogadják mindig az újabbat és újabbat is, na azokból lesz az, akiktől aztán egyszerre kell elkobozni 50et, mert nem tud megfelelő körülményeket biztosítani nekik.

Ja, ja, lehet, hogy én vagyok barom. Akkor se kell 30 kutya, hogy nálam dögöljenek éhen.

Bocs.

2017. szept. 17. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!