Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális viselkedés egy...

Ez normális viselkedés egy menhelytől? Utcára a kiskutyával?

Figyelt kérdés

Szóval találtunk egy kiskutyát az utcankban vegig kerdeztük senkié, senki nem is látta a környeken. Bevittük a menhelyre( nevet nem írok mert csak ez az egy van itt), hogy talaltuk. Neztek chipet, nem volt benne. Elkezdte nekem sorolni a nő milyen oltast adassak be neki, mikor vigyem ivartalaníttatni stb. Mondtam neki, hogy nem nem, en nem tudom elvinni itt meg itt találtam betettem a kocsiba és ide hoztam, haza nem tudom vinni. De ő csak mondta, hogy náluk nincs kölyökkutya, csak a nagy kutyakhoz tudja betenni, széttépik stb.

Mikor látta rajtam, hogy akkor sem. Akkor bepróbálkozozz egy olyannal, hogy abban az esetben ha fizetem az ivartalanítást, oltást, kaját akkor eltudják helyezni egy ideiglenes befogadónál. Na itt már köpni nyelni nem tudtam. Fogtam a táskám és elindultam kifelé. Erre utánam jön a nő a kutyával es mondja, hogy vigyem el innen.

Akkor már nagyon ideges voltam, mondom jó ezen meg ezen a sarkon találtam oda visszaviszem.

Akkor meg ő kezdett el fenyegetőzni, hogy menjek vele vissza az irodába és ő felírja az adataimat és ha beviszik a kutyát az utcáról akkor engem jelent fel, hogy kidobtam.

Most ez minden menhelyen így van vagy ez a nő volt totalisan flúgos??

Ez kb 3 órája volt de azóta sem tértem észhez. Ilyen van???

Természetesen nem adtam meg az adataimat, de láttam, hogy a rendszámom felírja 😮😮

2017. aug. 18. 14:08
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Már a gyepin van, ha jól tudom.
2017. aug. 19. 19:46
 12/38 anonim ***** válasza:
Azért mégis csak érdemes lenne a menhely nevét leírni...
2017. szept. 8. 11:56
 13/38 anonim ***** válasza:
19%

"De mi az, hogy felsorol nekem egy több tízezres listát, hogy ezt meg ezt csinaltassam meg vele, adassam be neki amikor nem az en kutyám."

Meg nem is az övé. Persze, mindent csináljon más, neked mlg csak véletlenül se jusson eszedbe akárcsak egyszer is keresztbe tenni egy szalmaszálat. Más csinálja, más költsön rá, másnak legyen kakis a keze, ne neked :DDD és ha ez valakinek nem tetszik akkor megyek árulkodni, meg különben is jujjuj, meghallotta a 4 évesem. Néha teljesne elképedek, milyen pofátlan emberek vannak.

2017. szept. 9. 22:41
 14/38 anonim ***** válasza:
19%

"Már a gyepin van, ha jól tudom"

Gratulálok :DDDD

2017. szept. 9. 22:42
 15/38 A kérdező kommentje:

Hogyne el kellene vennem a családomtól több tízezret és egy kóbor kutyára költenem.

Szerinted a menhelyes emberek a saját pénzét költi a kutyákra?

Adományokból tartják fent a menhelyet, eddig én is nekik adtam az adóm 1%-át és volt, hogy segítettünk másképpen is nekik sok környékbeli is (természetesen ezután jobb helyet keresünk annak a pénznek is).

Igen gyepire került. Mert az utcán elütötték volna a menhely meg nem fogadta be... de tényleg ki kellett volna dobni az utcára. Legközelebb nem foglalkozom a kóbor állatokkal, menhelyekkel stb

2017. szept. 10. 12:49
 16/38 anonim ***** válasza:
31%
Végig sem olvasom a szánalmas picsogásod. A menhelyes olyannyira költ a saját pénzéből, hogy sokaknak a saját ingatlana, kocsija, üzlete is ment a levesbe. Nem fostos 10 ezer forintka. Ha látnád, hogy él némelyik, és mekkora önfeláldozással tolják, elszégyellnéd magad. Most pedig takarodj a szemem elől a kiscsaládról mártírkodni te lusta ignoráns kényelmes seggű semmirekellő rinyagép.
2017. szept. 10. 13:07
 17/38 A kérdező kommentje:

Te nagyon bolond vagy.

Aki a saját családjától, gyerekeitől vesz el pénzt, emiatt megy tönkre az élete, cége, lakáskörülményei az nem normális!!!

2017. szept. 10. 13:48
 18/38 A kérdező kommentje:
Az ide való regisztrációhoz is kéne egy iq teszt, ha valaki szerint normális, hogy emberek a nyomorban élnek, csak azért, hogy a kóborkutyáknak jó legyen. Vicc.
2017. szept. 10. 13:50
 19/38 anonim ***** válasza:
20%
IQ teszt :DDD Helyedben nem emlegetném :D Szerintem annak, akinek ilyen kártékony ártány szemlélete van, mint neked, attól még a szaporodási jogot is meg kéne vonni, szóval nem éppen a legjobb célpontot választottad ki, hogy a családkáddal fényezd magad :D Mások életviteléért csak ne aggódj, megsúgom, hogy ezekenkek az embereknek a kölkei is felelősségteljes felnőttek lettek, szóval hiába jössz ezzel a cukormázas blőd dumával, hogy ki mit vesz el a CSALÁD meg GYERMEK elől :D ellenben a kis 4 évesedet ugyanolyan ártánnyá neveled majd, mint amilyen te magad vagy, ezt látatlanba megmondom. Aki bevágja a 4 éves kölke szeme láttára a kiskutyát egy sintértelepre kinyiffanni, az ne nagyon osszon arról, milyen az ideális gyermeknevelés :DDD
2017. szept. 10. 16:49
 20/38 A kérdező kommentje:
Keress egy másik kérdést ahol trollkodhatsz. Szia
2017. szept. 10. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!