Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális viselkedés egy...

Ez normális viselkedés egy menhelytől? Utcára a kiskutyával?

Figyelt kérdés

Szóval találtunk egy kiskutyát az utcankban vegig kerdeztük senkié, senki nem is látta a környeken. Bevittük a menhelyre( nevet nem írok mert csak ez az egy van itt), hogy talaltuk. Neztek chipet, nem volt benne. Elkezdte nekem sorolni a nő milyen oltast adassak be neki, mikor vigyem ivartalaníttatni stb. Mondtam neki, hogy nem nem, en nem tudom elvinni itt meg itt találtam betettem a kocsiba és ide hoztam, haza nem tudom vinni. De ő csak mondta, hogy náluk nincs kölyökkutya, csak a nagy kutyakhoz tudja betenni, széttépik stb.

Mikor látta rajtam, hogy akkor sem. Akkor bepróbálkozozz egy olyannal, hogy abban az esetben ha fizetem az ivartalanítást, oltást, kaját akkor eltudják helyezni egy ideiglenes befogadónál. Na itt már köpni nyelni nem tudtam. Fogtam a táskám és elindultam kifelé. Erre utánam jön a nő a kutyával es mondja, hogy vigyem el innen.

Akkor már nagyon ideges voltam, mondom jó ezen meg ezen a sarkon találtam oda visszaviszem.

Akkor meg ő kezdett el fenyegetőzni, hogy menjek vele vissza az irodába és ő felírja az adataimat és ha beviszik a kutyát az utcáról akkor engem jelent fel, hogy kidobtam.

Most ez minden menhelyen így van vagy ez a nő volt totalisan flúgos??

Ez kb 3 órája volt de azóta sem tértem észhez. Ilyen van???

Természetesen nem adtam meg az adataimat, de láttam, hogy a rendszámom felírja 😮😮

2017. aug. 18. 14:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
71%

Előző, te ritka nagy hülye vagy. Vagy te minden egyes ebet befogadsz, amelyiket meglátod az utcán? Amerre dolgozom, ott napi szinten meglenne 4-5, ha mindet elhozom, a teljes fizum rámegy. Ha másnak fizetek érte, akkor is.

Ja, ja, nincs milliós keresetem. Egyet elhoztam, és itt vége a mókának. De ezek szerint még én vagyok a köcsög.

2017. szept. 10. 17:37
 22/38 anonim ***** válasza:
18%

"Vagy te minden egyes ebet befogadsz, amelyiket meglátod az utcán?"

Nem, majd otthagyom az utcán megdögleni. A kérdező lustasggű mártírkával ellentétben pedig sem anyagilag, sem időben nem terhel meg a dolog, mert általában nagyon hamar meg tudom oldani, hogy jó helyre kerüljenek. Ha valaki erre sem képes, főleg az internet korában, az egy életképtelen szerencsétlen lúzer. Ha nem fér bele párezres pluszkiadás a költségvetésébe: akkor is. Ez semmit nem fog tudni megoldani az életben, ha egy ilyen pofpnegyszerű dolog kifogott rajta.

2017. szept. 10. 18:18
 23/38 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, te nem vagy komplett. Az embernek kötelessége a saját kutyájáról és persze a családjáról gondoskodni, mások után takarítani viszont nem. Ha a család megélhetését veszélyezteti, akkor NEM muszáj felszednie minden kóbor kutyát. Sőt, kötelessége szem előtt tartani, hogy a gyerekeinek, házastársának mindene meglegyen.
2017. szept. 10. 18:31
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyitől összedől a családi büdzsé...akkor az illető még annál is életképtelenebb, mint amilyennek a rinyálása alaőján tűnt :D
2017. szept. 10. 22:23
 25/38 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem hozd ki a kölyköt a gyepiről és neveld fel a saját költségeiden. Vagy ez még nem jutott eszedbe? Hiszen a jelek szerint nem okozna gondot, a kérdező biztosan elárulja, hogy melyik gyepire került.
2017. szept. 11. 07:33
 26/38 A kérdező kommentje:

"Végig sem olvasom a szánalmas picsogásod. A menhelyes olyannyira költ a saját pénzéből, hogy sokaknak a saját ingatlana, kocsija, üzlete is ment a levesbe. Nem fostos 10 ezer forintka. Ha látnád, hogy él némelyik, és mekkora önfeláldozással tolják, elszégyellnéd magad."

Itt csak te írtál arról, hogy embereknek nem fér bele ez a pénz és rámegy mindenük. Na szerintem ez a nagy nagy butaság.

De te biztos, hogy gyerek vagy még vagy nagyon nagyon fiatal. (Ha viszont felnőtt akkor nagyon nagy gond van!)

Menj oda anyuhoz-apuhoz és kérdezd meg mennyibe kerül téged etetni egy hónapban. Beiskolázni (annó elindítani az oviba), ruhákat, cipő, kabátot venni. Ha vannak testvéreid azt is tedd hozzá. Főleg így augusztus-szeptemberben. Ilyenkor több tízezerrel több. De ha gyerekeid lesznek majd megtudod. És igen szívesen elkisérlek a gyepire, hogy kihozd a kutyust :)

2017. szept. 11. 08:33
 27/38 anonim ***** válasza:
20%

A kutya már rég nincs ott a gyepin, mert vagy kivitték, mert kölyök volt, vagy már rég elaltatták. Már ha egyáltalán tényleg oda vitted be, és nemcsak hazudozol összevissza. Szerintem inkább kiraktad a sarkon, ahol találtad, így van? Azért is írtad ki a kérdést.

"de láttam, hogy a rendszámom felírja". Mert azt hiszed, hogy most jól feljelentettek. Így van?

2017. szept. 11. 09:54
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
És ne haragudj, rohadtul nem érdekel az anyagi helyzeted.Ne nekem rinyálj hogy nem tudsz a gyerekednek cipőt venni.
2017. szept. 11. 09:55
 29/38 A kérdező kommentje:
Ki rinyált neked, amúgy mindent megtudok venni a gyerekemnek és magamnak is, mivel nem költöm el felesleges dolgokra a pénzt, így mindenre jut, régen elmehettèl volna a kérdésemtől kisfiam/kislányom, de te ezt élvezed, sajnálom, hogy a való életben nem tudsz érvényesülni és itt szeretnél, nem jön össze.
2017. szept. 11. 18:05
 30/38 anonim ***** válasza:
18%
Hát ez kész, a lúzer még fel is hozza az életben érvényesülést :DDD csak emlékeztetnélek: nem én szartam össze magam egy kis extra kiadástól.
2017. szept. 11. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!