Bolfo nyakörv vélemények?
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 09:46
2/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, percek múlva hullanak ki a döglött bolhák az állatból. Viszont nagyon büdös
3/7 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem a kutyámnak, nem a legolcsóbb de nem is méreg drága. szerintem nem vészes a szaga. remélem jó lesz
Köszönöm a választ :)
2017. aug. 18. 10:53
4/7 anonim válasza:
Néhány éve használtuk 3 kutyánkon. Bevált bolha és kullancs ellen, viszont nagyon rövid ideig jó. Nem tudom most mennyibe kerül, de ha teszel hozzá valamennyit, akkor egy hosszabb hatásút tudsz venni belőle.
5/7 anonim válasza:
Cicánkon bevált, kutyánkon Kiltixet használunk. Nekünk pont jó, hogy csak 4 hónapig véd, mert csak a nyaralóba kell, amúgy lakáscica, ott viszont kinti-benti.
6/7 A kérdező kommentje:
Előzőleg nekünk is kiltix volt :)
most hogy egy hete hordja már a Bolfo-t, úgy tapasztalom, hogy nagyon is hatásos!
A cicára való mennyibe kerül?
Köszi a válaszokat.:)
2017. aug. 24. 08:49
7/7 anonim válasza:
Második vagyok. Én 3000 Ft-ért vettem a macskámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!