Vélemények a flexi kiengedhető pórázokról?
Pesten lakom és egy rottweilerhez kéne, de nem tudok dönteni: flexi kiengedhető póráz, vagy hagyományos?
Városba a rövidebb és megbízhatóbbat mondták sokan, merthogy ugye kocsik, átkelőhelyek, többi kutya, emberek, biciklisek, stb. Meg futáshoz is jobb, ha futnék a kutyával.
Szakadt már el flexi kiengedhető pórázotok? Melyiket ajánljátok inkább városba nagytestű kutyához?
Én sétáltattam már rotit flexivel, szerintem ha szépen megy, nem rángat, akkor nem lesz baj. Figyelj, hogy 40-50 kg-ra vegyél, amekkora a kutyus is. Én sétákra hagyományossal mentem mindig, de biciklizni, úszni flexivel.
16/L
gondolom a kutyád majdnem tökéletesen megnevelt .
ha ,igen ,akkor a drágább ,nagy sulyú kutyához való 10 -m-es flexit javaslok ( nincs a képen). nyakörvnek ,nem jó a kiválasztott ( hacsak a nevelése...),a póráz ??
sokkal inkább javaslom a k9-es pórázokat nyakörveket,stb.
( van egy olyan érzésem,hogy a kutya még nincs megnevelve!!)
egy roti ,ami neveletlen?? hű-ha!
kutyasuli,és ott meglátod mit kell !! használnod,ha sétáltatni akarod és emberek közé menni vele!
különben tök mindegy mit teszel rá ,irányíthatatlan lesz!
de,majd a saját károdon megtanulod! ez nem fenyegetés.egyszerűen csak tény!!
Wáááááááááááááááááááááááááááááhhááháháháháháháhá.
Ha múlt héten láttam volna rotit flexivel, szerintem még mindig röhögnék. Mi a baj a szövetpórázzal?
Persze, nagyon hasznos a flexi, egy 100%-os, BH vizsgás szuperjólnevelt rotira fel is merném tenni, bár még akkor is röhejesen nézne ki egy kutya azzal a "pics@mérőszalaggal" a nyakában (elnézést, a párom hívja így).
Ha nincs megnevelve akkor semmiképpen ne vegyél flexit, mert ha egy 50kilós kutya lendületet vesz akkor bizony tönkremehet(eltörhet, szakadhat)
Úgyhogy amíg nem tud rendesen sétálni addig semmiképpen nem ajánlom a flexit.
Én rotit max bőrpórázzal sétáltatnék. Egyrészt a flexi gyenge, ráadásul ha egy ilyen kutya megindul, nem hiszem, hogy egy kis pöcök megfogná.
Kutyaiskola, ott tanuljon meg rendes pórázon sétálni, aztán abból vehetsz akár 4m-eset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!