Van valami összefüggés a kutya színe és jelleme között?
Figyelt kérdés
Nálam pl mindig a barna (vagy barna-fehér) kutyák voltak a befutók, ők kerültek közel hozzám, tesóm fekete-cser pincserével egyáltalán nem passzolunk, anyum fekete macskájával sem, pedig sosem ítéltem el a fekete állatokat, sőt gyönyörűnek tartom őket. A volt cicám (őt nagyon imádom még most is, hiába nem él, igaz barát volt) is barna cirmos volt, őt találtam, de életem egyik legjobb döntése volt, hogy megtartottam. A jelenlegi kutyám is sárgásbarna. Az előző hörcsögöm szürke volt, különösebben nem kötődtem hozzá, a mostani zsemle színű és imádom. Így én is hülyeségnek gondolom, hiszen ez csak szín, de érdekelne, hogy ti is tapasztaltatok-e már hasonlót :) hűek maradtatok-e egy színhez (akár akaratlanul is) ?2017. aug. 9. 10:07
1/6 anonim válasza:
A te hajszíned és jellemed között van összefüggés?
2/6 anonim válasza:
Nincs összefüggés, szerintem felfogás az egész....Ne könyveld el a fekete állatokat és főleg ne érezd azt, hogy azért kell barnás állatokat választani, mert a babonád szerint, ami csak a fejedben létezik, nem jó döntés. Nekem volt egy szürke kutyám és hihetetlenül kötődtem hozzá, de emellett még vagy egy barna kutyám és egy fekete lovam...Mindegyikkel nagyon jól kijövök...
3/6 anonim válasza:
A tricolor macskák rossz természetűek, ez pl egy tény. Mindig a tricolor lesz antiszociális/agresszív, akkor is, ha az egész almot ugyan úgy nevelik.
4/6 anonim válasza:
Utolsó: nálunk a tricolor volt a legkedvesebb az alomban, őt meg is tartottuk. Nagyon barátságos felnőtt lett, még a kutyával is nagy barátok lettek.
Nincs összefüggés.
5/6 anonim válasza:
Előző!
Hát nem tudom, nekünk ezt mondta a tenyésztő. Kinéztünk egy tricolor cicát, és mondta, hogy az már most elég agresszív a többihez képest, stb. Meg ezt másoktól is hallottam, tapasztaltam is. De lehet, hogy csak véletlen egybeesés az egész.
6/6 anonim válasza:
A Rotim fekete ,barna. A Tibeti Spànielem vajszinû. A Közép-àzsiaim fekete fehér.
Sztm semmi ôszefûggés nincs.
Ez ugyan olyan hûlyeség ,mint pl hogy a szôke nôk butàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!