SOS megint pánikban vagyunk! Van összefüggés, hogy hány zacskó rágcsálóírtóra mennyi k vitamint kell adni, vagy a vitamin mennyiségét a kutya mérete határozza meg?
ezt a kérdést én írtam ki korábban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__997009-tanacs..
A kutya szerencsésen megmenekült, de most megint tele van szórva a kapujuk előtt a beton ugyanolyan rágcsálóírtós zacskókkal. Gazda megint sehol (múltkor, amikor előkerült, említettük, hogy mi volt, de annyit sem mondott, hogy kössz! De legalább a blöki jól van). Valakit nagyon magára haragíthatott a família (vagy csak riogatni akarják őket), mert most rengeteg zacskó van bent (vagy 10-12 db). Mi legyen? Várjunk? Adjunk vitamint, hátha használ? Egyáltalán mekkora mennyiség veszélyes egy ekkora kutyára (német juhász)? Téboly!
Köszi a tanácsokat!
ez szörnyű!
Áruld el, mit mondott az orvos, mások is okulhatnak belőle.
Múltkor az enyém fogott patkányt, biztosan nem volt mérgezett, de az orvos adott valami tablettát. Már nem tudom a nevét, de azt mondta rá, hogy K vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!