Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A nagyimnak van 1 ónémet...

A nagyimnak van 1 ónémet juhász kutyája de melete tart még disznókat és trágyázáskor a kutya mindig betámadja a ganét és csámcsog belőle de miért? Konzerven és vitamin bonbákon van nevelve.

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 19:15
 1/6 anonim válasza:
Szvsz a kutya egészségének nem árt. Lehet, hogy a "gané" az ő felségterületén van? Nem tűri, hogy más vég teméke is jelen legyen? És a vizelete nem fedi a disznó s**r szagát?
2011. febr. 10. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden kutya ezt teszi!:)

[link]

Az enyémek bele fekszenek minden dögbe vagy ürülékbe ami az útjukba kerül!:S

2011. febr. 10. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Valamilyen tápanyag-nyomelem(pl. foszfor, nátrium, stb.)hiánya van amit az ürülékekből tud fedezni a szervezete, és a konzervben, egyéb táplálékban kevés lehet.

Ártani, nem árt, csak gusztustalan és büdös lesz tőle.

Hidd el, ha ártana neki,-nem enné!

2011. febr. 10. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. febr. 10. 19:49
 5/6 anonim válasza:
Ha nekem, nem hiszed, hát higgy az előző postolónak, szerintem bármi, hiánya van ő próbálja pótolni, ösztönből cselekszik ő halgat a "szervezetére"! Nem azt eszi amit akar, mint egy ember, hanem amit kell! A vadnyulak pl legalább 1x megeszik a saját bélsarukat, ezzel biztosítják a teljes emésztést. Így a táplálék, sokkal jobban hasznosul..., de az én nagyszüleim valarcsa a tyúkoktól a disznóig mindent körbe vizel, a "gané" az ő felségterületén kívül (az a kerítés) esik.:)
2011. febr. 10. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha vennétek a fáradtságot és megkeresnétek a kutya számára megfelelő tápot, akkor pénzt spórolnál meg és egy undorító látványtól mentenéd meg magadat.
2011. febr. 10. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!