A kutyám állandóan kiszökik valahogy az útcára, és kiugrik a kocsik elé, vagy megkergeti őket. Hogyan lehetne leszoktatni arról hogy ne szökjön ki az útcára?
Figyelt kérdés
Nem akarom megkötni vagy bezárni.Minden lehetséges helyet ahol ki tud szökni, elbarikádoztam, berácsoztam, de van hogy jön hozzánk valaki, vagy épp megy el, és akkor a kapun szempillantás alatt kioson....a rohatt. Az a legnagyobb baj hogy elütteti magát a kocsival. Ma is kis híján múlt hogy túlélte az incidenst egy spoilerrel való talállkozáskor.2010. máj. 23. 23:11
21/22 anonim válasza:
Szoktad sétáltatni? Szerintem szabadságra vágyik, azért szökik. Minden nap vidd el egy órát és szerintem le fog szokni róla!
22/22 anonim válasza:
Azt írtad hogy 1 éves a kutyus.Ebben a korban olyanok a kutyák mint embereknél a 14-16 éves kamaszok,próbálgatják mit lehet megtenniük.Az enyém is engedetlen volt de már kinőtte.Rendben van hogy foglalkozol vele,kényezteted de hidd el néha nem árt egy kis dorgálás.Azt tanácsolnám hogy vidd el néhányszor sétálni,de mielőtt elindultok álljatok meg a nyitott kapu előtt és addig ne is lépjetek ki rajta amíg megnem nyugszik.A lényeg hogy te lépj ki előbb a kapun.Tudom nem könnyű tapasztalatból mondom,de ha mindennap eljátszod vele ezt egy idő múlva már nem fogja érdekelni a nyitott kapu,sem a szökés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!