Oda adjuk a kutyát másnak, hogy mondjam el a kisfiamnak? Tanácstalan vagyok.
Ez a másik kérdésem, csak azért rakom ki, hogy értsétek a szituációt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
A kérdés kiírása után sokan írtak nekem privátban és több üzenet is jött a kiskutyáról, hogy miért hagyom, hogy bántsa, természetesen nem hagyom/hagyjuk, de nem tudom a nap 0-24 órájában fogni a lanyom kezét, sajnos ma reggel megint bántotta a kiskutyát, 1 percre fordítottam hátat, hogy megkavarjam a kaját, vérzett is kicsit a pofija :(
Eszembe jutott amit írtak üzenetben sokan, hogy inkább adjuk oda másnak.
Hát a más egyedül a mama lenne de ott meg kinti kutya lenne ami télen nem jó neki.
Meg a kisfiam sem bírná ki, nagyon szereti.
Annyira tanácstalan vagyok, mit kéne tennem? Adjam oda vagy ne?
Sajnos nem tudom kivédeni a lányom mellett a sérüléseket, mondjuk a kutyus is már okosabb nem megy a közelébe, elfut tőle stb...
Másnak nem adnánk csak a mamáéknak. Teljese nem venném el a fiamtól.
Ott meg heti pár alkalommal vele lehetne meg ott is vannak kutyák. A mamáék kutyája is kint van, szalmában alszanak, nem szoktak még megfázni sem.
Azt mondják nem jó a kutyának kint, de a mamáék tacskója is kint van már 12 éve és jól van. A miénk egy közepes testű keverék.
Jó kis szalmás istálóban?
Milyen szakértőre gondolsz?
Mi is szeretnénk megtartani, főleg a fiam miatt, de ez, hogy 2-3 naponta bántja :(
Mondd meg a kislányodnak,hogy ha ezt tovább folytatja,akkor beadjátok egy intézetbe (próbáld meg az ő szintjén elmagyarázni,hogy mi az az intézet) :P
Ha mázlid van összetojja magát és nyugton marad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!