Tanácstalan vagyok. Milyen autósülést vegyek a kisfiamnak? 9-36kg- ig érdekelne, amiben jókat is tud aludni.
Nekünk Britax Römer Evolva 123 van. Szerintem ennél jobb nincsen. Szerintem egy 18 kg alatti gyereknél fontos, hogy 5 pontos biztonsági öve legyen, de késöbb leépithetö, hogy a sima övvel kösse be. Nagyon széles, de nem annyira, hogy egy 10 kg-s gyerek elcsuszna benne, de a nagyobb gyerekek kabátban is jól bele férnek.
Minél nagyobb súlykategóriát ölel át egy ülés, annál kevésbé biztonságos.
Ezt én is csak akkor tudtam már meg amikor megvettük a 9-36 kg-os ülésünket, de miután elolvastam pár hozzáértő cikket, lecseréltük.
Tudom, árban így a leggazdaságosabb, de tény, hogy ami egy 9-10 kg-os babának kényelmes és 5 pontos biztonsági öve van, az már egy 36 kg kisgyereknek nem.
A súlykategóriák, így vannak kitalálva, hogy az adott korosztálynak a legmegfelelőbb legyen.
Ha mindenképpen ilyet szeretnétek tényleg érdemes azt nézni, hogy eleinte 5 pontos legyen az öv, utána át lehessen alakítani a 3 pontoshoz...
Mondom, én is később tudtam meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!