Szeretnék egy kutyát, de anya nem engedi. Miért?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, kertes házban lakunk és van egy cicám is és őt is gondozom.2017. júl. 18. 10:58
11/16 anonim válasza:
"Időpont ma 11:36 "
köszi van kettő. Makk egészségesek, imádom őket. Értelmezted amit írtam? Macskát mikor kell vinni iskolába? napi 3x sétálni lefárasztani? Hol gyakoriak az orvosi problémák, hol eszik annyit?
12/16 anonim válasza:
Tehát van kutyád. Akkor miért nem viszed el hozzátok, vagy mész hozzá minden nap?
13/16 A kérdező kommentje:
Mert nem mindig enged anya és ha el is visszük a kutyámat, akkor is max 1 órára, de még annyira se, pedig ő is látja, hogy akkor is gondoskodok róla
2017. júl. 18. 17:13
14/16 anonim válasza:
Hát akkor valószínű, hogy azért nem engedi, mert már van egy kutyád. Csak nem értem, hogy akkor minek akarsz újat?
15/16 anonim válasza:
Középiskola? Most vagy 13, egy kutya simán elél 15-16 évig is, de te öt év mulva lehet egyetemre mész vagy munka mitt kell költöznöd, ahová a kutyát nem iheted.
Én sem engednén, ha amugy nem akarnék, mert 99 százalékban rám maradna.
Plusz egy kutya joval idöigényesebb, mint egy cica (ovi, suli, napi 2-3 séta, folyamatos foglalkozás vele, vagy bolond lesz, stb).
A kajája nem két fillér, oltásai szintugy, meg hacsak nem menhelytöl érkezik, drága.
16/16 anonim válasza:
Jó oké gondoskodnál róla, sétáltatod, kaját adsz neki. Most még így láttod. Ennyi idősen és is rágtam anyám fülét egy saját kutyáért. 19évesen elmentem melozni aztán a fizetésemből megvettem a kutyát. Na és itt jön amit még nem látsz talán. A kutya tápja 15000ft, a kölyökkori oltások 20000ft. Szóval havi szinten még ha kistestű is egy tízest nyugodtan számolhatsz aminek az árát még jópár évig nem te keresed meg + minden nap séta játék stb. Most még általános suliba könnyen vagy de lehet közép suliba túl sok lesz a lecke vagy inkább bulizol mint kutyázol. Ha meg melozni mész még nehezebb a dolgod. Nem minden munkahelyen kell 8-16ig dolgozni. Szóval vagy azért nem kapsz kityát mer a szüleidnek anyagilag nem fér bele vagy mer úgy érzik hogy a késöbiekbe nekik passzolod le majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!