Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova mentek sétálni? Szerettek...

Hova mentek sétálni? Szerettek oda járni?

Figyelt kérdés
Koonkrét helyeket irjatok(pl egy X tér vagy valami)Leginkább budapest 18 kerülete érdekelne és környéke de bárki irhat szivesen fogadom mert legalább tudom hova mehetk majd el a kutyával. Ja és lehetöleg olyan helyeket irjatok ahol ti elengeditek a kutyáitokat.
2010. máj. 21. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:

II.ker vitorlás reptér! imádjuk!

Solymár vár,erdő, Rózsika forrás

2010. máj. 21. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
mi a Városligetbe járunk, meg a Margitszigetre, illetve a Duna-parton a Parlament és a Szent István park közötti szakaszon.
2010. máj. 21. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
XX. kerületben Kiserdő, Népliget, Városliget. Most hétvégén meg megyünk a Holdvilág-árokba :)))
2010. máj. 22. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és Sorokság vagy Csepel - Duna-part!
2010. máj. 22. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

VIII. kerület Köztársaság tér. A környéken a legnormálisabb hely. Én szeretem. Sajnos azt hallottam, ki akarják tiltani onnan a kutyásokat. :(

Járunk még a Margit-szigetre is, Kamaraerdő, Tabán. Meg ahová éppen keveredünk. :)

2010. máj. 22. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hungaroring környéke,arra szoktunk menni,ott szinte majdhogynem mindig el van engedve a kutya,,
2010. máj. 22. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A szomszéd erdőbe. 2háznyira van tőlünk :)
2010. máj. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!