Én általában nem szoktam vinni a kutyámat ha vásárolok is, épp ezért mert nem merném kinnt hagyni:S sheltie-m van.
2009. dec. 5. 17:19
2/21 anonim válasza:
én még a keveréket se hagyom ott... szerintem elvihetik simán.. nekem eszembesejutna..
2009. dec. 5. 17:19
3/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én soha, semmilyen esetben nem hagynám a kutyámat magára, még akkor sem, ha nem fajtatiszta lenne, és csak pár percről lenne szó. Természetesen ez az én véleményem, "mindenki másképp csinálja".
2009. dec. 5. 17:20
4/21 anonim válasza:
Én nem merném kint hagyni... Most van egy westiem,csak még nem volt sétálni,mert nincs meg minden oltása...:)
Ha nagyon fontos lenne a boltba menni,akkor előbb hazavinném a kutyust,és utánna bolt..:)
2009. dec. 5. 17:20
5/21 anonim válasza:
Én sem hagyom kint, mert félek, hogy megharap valakit. Amúgy biztoságos helybenmaradása van, kipróbáltuk már, simán megvár. De nem hagyom kint mert nem akarom, hogy lelőjék, egy tudatlan piszkálódó miatt. Nem a kutyával szoktam bevásárolni. A fajtájáról meg annyit, hogy mindneki korcsnak meg pitbullnak csúfolja (mivelhogy szelídnek látszik)...
2009. dec. 5. 17:23
6/21 anonim válasza:
én csak olyan boltba megyek ahol tudom,h szívesen látnak kutyával...2 yorkim van..
már a coop-ba és a helikerbe is beengednek kutyával
2009. dec. 5. 17:24
7/21 anonim válasza:
Soha nem hagyom kint a kutyát.Sétálok vele,hazaviszem,utána vásárolok.
Volt egy foxikeverékem,Őt kint mertem hagyni,meg sem kötöttem.
Amíg nem értek hozzá,teljesen nyugodt volt.Ha hozzá akartak nyúlni,kitért az ember elől.Ha végképp nem tudott kitérni,harapott,mint a vesztés.A környéken jól ismerték,soha nem volt gond.
2009. dec. 5. 17:31
8/21 anonim válasza:
A westimet egyszer kikötötte apum a bolt elé, míg beszaladt szódáért (kb 4 perc volt). Addig folyamatosan ugatott. Mindenki azt hitte, agresszív, nem mertek bemenni a boltba. Amúgy én nem merném kint hagyni.
2009. dec. 5. 17:32
9/21 anonim válasza:
17:24
De jó,hogy vannak már olyan helyek is jobb helyeken..minket még egy turkálóba sem engedtek be a 100%-ig szobatiszta, oltott kutyusunkkal..aki mellesleg egy 8 kilós tacsi..még rendbontani sem tudott volna igazán. :)
2009. dec. 5. 17:33
10/21 anonim válasza:
nem merem kinthagyni őket. félek, hogy ellopnák...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!