Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ha sétálni mentek...

Kutyások! Ha sétálni mentek és be kell ugrani egy boltba kinn meritek hagyni fajtatiszta kutyátokat?

Figyelt kérdés
Ma láttam egy bolt előtt kikötött golden retrivert (fajtatisztát), és akkor vetődött fel bennem a kérdés. Békésnek tűnt és akárki elvihette volna.
2009. dec. 5. 17:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa,de kizárólag olyan üzletbe megyek be,ahonnan kilátok és így tudom figyelni a kutyát,na persze nem nagy bevásárlást végzek ilyenkor,max 1 perc az egész,ha pl. sor van be sem megyek,mert nem lennék nyugodt.Nem is kifejezetten azért mert fajtatiszta,hanem azért mert vannak rosszindulatú emberek (pl.beetetik valamivel,belerúgnak stb.).
2009. dec. 5. 18:02
 12/21 anonim válasza:
35%
nekem egy fajtiszta yorkshiterrierem van és mindig kint szoktam hagyni mikor bolta megyek még pórázzal sem szoktam kikötni.és eddig még nem vitték el.most 5éves és nagyon szeretm.
2009. dec. 5. 18:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jó környéken lakhatsz utolsó! Nálunk még a kertekből is vittek el kutyákat!

Én nem merném kinn hagyni az enyémet!

Ha véletlenül velem van az eb, akkor kutyatáskába becsempészem, nem veszik észre, de ez szabálytalan!

Mármint élelmiszerboltban az!

De a ruhaboltokba, és más helyeken szívesen látnak.

Jól van nevelve, lábnál marad.

Ha kisvárosban vagy faluban laknék, és mondjuk németjuhászom lenne, azt kinn merném hagyni.

2009. dec. 5. 18:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hagyom kint az csak ha kisboltba megyek és szemel tudom tartani az ablakból.. Pedig egy pitbullról van szó aki amúgy is bizalmatlan az idegenekkel de sose lehet tudni, nem kockáztatok.

Aki meg beengedi egy élelmiszer áruházba a kutyát az jó hülye mivel a törvény tiltja. Érthető is hogy miért... Én eszek akár egy tányérról is a SAJÁT kutyámmal de ha másé kerülne a kajám közelébe nem enném meg, mert nem ismerem, nem tudom be van-e oltva és hogy milyen sz@rban turkált..

2009. dec. 5. 19:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyszer hagytam kint a golden retrieveremet amíg egy fél percre beszaladtam az újságoshoz, nem történt semmi baj. Viszont ha vásárolni megyek és magammal akarom vinni a kutyámat, akkor elhívok valakit aki megfogja addig a kutyát amíg a boltba megyek. Egy könyvesboltba egyszer beengedtek kutyával.
2009. dec. 5. 19:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Sohase hagyom kint a kutyámat nehogy valami rossz dolog érje. eggyáltalán nem megyek vele vásárolni nem kötöm össze a sétával. vagy séta vagy bolt.külön külön.
2009. dec. 5. 21:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Én csak azért merném kinn hagyni a labrador kutyusomat,mert ha idegen nyúl hozzá megharapja! de csak ezért különben nem merném kinn hagyni!
2009. dec. 6. 13:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó!.Nagyon.remélem.hogy.szájkosárral.hordod.a.kutyádat. Az.ilyen.debilek.miatt.b@sztatják.az.összes.kutyást..
2009. dec. 6. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Keverék kutyáim vannak, és egy percre sem hagynám őket kint. Attól nem félek, hogy ellopják őket, de attól igen, hogy másik kutya rájuk támad vagy ember bántja őket. Ezenkívül úgy gondolom, hogy a kutyasétáltatás csak a kutyáimról szóljon. Vásárolni kutya nélkül kell.
2009. dec. 7. 10:54
 20/21 anonim ***** válasza:
A régi kutyánkat (szamojéd) többször kint hagytam a posta előtt, de akkor még kicsi voltam és buta. :) Nem vitték el. A mostani kutyánkat (mudi) is kint hagytam egyszer-kétszer a bevásárló központ előtt de csak ritkán és rövid időre és most már nem hagyom kint, mert nagyon féltem. Szerintem őt nem tudnák ellopni, mert csak az érintheti meg, akinek megengedi és a biztonsági őrök is figyelnek rá.
2009. dec. 7. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!