Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen nagy hóban mentek a...

Ilyen nagy hóban mentek a kutyátokkal sétálni?

Figyelt kérdés
Nállunk nagyon nagy hó van(több mint 20 cm) és még most is szakad a hó. Ti ilyenkor viszitek sétálni?(kertes házban lakókra vagyok inkább kiváncs)
2010. jan. 30. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%

Nálunk ott az udvar hogy kifutkározza magát, de szoktam vinni sétálni egy kicsit , ha meleg van akkor meg jó nagyokat túrázunk :D

De ez fajtától is függ mert egy rotweilert lehet vinni de egy yorkinak befagy a feneke...-.-

Az enyém dobermannpincser :D

2010. jan. 30. 09:46
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Mi még akkor se mennénk, ha nem lenne a hó. Kicsi még, 2 óránként járunk le az udvarra pisilni. Gond a hó, mert imád benne túrni, és beleragad a bundájába. Úgyhogy minden kimenetel után hajszárítózás.
2010. jan. 30. 09:49
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Persze, igaz lakásba van és megtehetném h csak 10 percet vagyok lenn vele, de ma már 1,5 órát sétáltunk az erdőbe :) ha kert lenne akkor is kivinném.
2010. jan. 30. 09:54
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Mi ilyenkor is megyünk:) Talán ilyenkor még többet is mert imádja a havat:) (Amerikai Akita, kinti kutyus)
2010. jan. 30. 10:00
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Kertes házban lakunk, ha esik a hó az az első h kutyákkal kirándulni megyünk, imádják! Volt hogy hóviharban is mentünk, nagyon izgalmas volt! A legszebb amikor sok frissen esett hó van és még érintetlen a táj!
2010. jan. 30. 10:12
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
10 éves skót juhász, jó időben kerti kutyi, hidegben, esőben, hóban-fagyban, benti. Nem járunk sétálni, elég nagy a kertünk, 300 nöl, itt játszunk, labdázunk, a nagy hóban imádja a hógolyózást, sosem érti, miért nem találja, amit eldobunk neki :=), képes rekedtre ugatni magát. Már volt kint a kertben kétszer, most bent olvadozik.
2010. jan. 30. 10:17
 7/14 anonim válasza:
79%
3 éves parson jackrussel, mi is megyünk ma egy nagyot sétálni :) Habár kertes házunk van, elmegyünk sétálni is a dombok közé, múlt héten elmentünk a Bakonyba, gyönyörű volt.
2010. jan. 30. 10:46
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem egy berni-vizsla keverék kutyusom van, és bár kerti lakos, annyi energiája van, hogy muszáj vele menni sétálni ilyenkor is. Ő kifejezetten élvezi a havat, szaglászik a hóban meg teleugrálja az érintetlen részeket. Én kicsit megfagyok a séták végére, de a kutyus rettentő boldog tőle:)
2010. jan. 30. 10:48
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
mért ne vinném? mindkét kutyám imádja a havat, ugrálnak benne, túrják, én jól beöltözök, aztán uccu neki:) (angol és egy amerikai bulldog)
2010. jan. 30. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
Mi nem megyünk sétálni
2010. jan. 30. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!