Szülinapomra kaptam egy bichon havenese kutyust,2 hónapos. Azonban 1 év múlva kollégiumba költözöm, mi lesz így a kapcsolatunkkal?
Csak önigazolsz!
Egy nyelvtagozatról kerültem be az állatorvosira tavaly úgy, hogy a felvételi előtti szeptemberig nem is terveztem kémia-biológia érettségit, a kémia írásbeli nem is lett igazán jó - túlizgultam, ezért rendesen kifutottam az időből)
Ha rendesen tanulsz gimi közben, a felkészülést elég 11. után, a nyáron elkezdeni a kémia számításokkal.
Persze te tudod, és ha nem fontos neked a kutya, az sem "baj", egy csomó állatorvost nem érdekli az állat, amíg "egyben van", és nem is nagyon tudnak mihez kezdeni vele, amíg egészséges:S (Amúgy az állatorvosi kolesza is fél órára van az egyetemtől)
A szüleid lehet, hogy azért engedtek neked a kutya dolgában, mert remélték, hogy ezzel otthon tarthatnak - ami ritka pocsék ötlet volt, ha ők nem igazán akartak kutyát.
Mindemellett a te döntésed, de ne azzal takarózz, hogy azt a plusz 30 percet is tanulással kell tölteni!
Én esetem: Van, hogy több, mint 1 óra csak egy irányba(!), hogy bejussak az egyetemre. Őszintén, nagyon indok volt a koli ellen az, hogy itt kellett volna hagynom a kutyámat, és főleg, hogy havanese-ről (nem egy Német Juhászról) van szó, onnantól kezdve nem én lennék A gazdája.
És gondolj bele, ha esetleg egyetemre mész majd ugyanúgy koliba, akkor ZH és Vizsga időszakban nem is biztos, hogy hazamész hétvégére, főleg egy állatorvosinál. Mert ott van a többi kolis akikkel együtt tudtok tanulni stb..
Én azzal, hogy napi 2-3 órát ingázok az egyetemre, ugyanúgy tudok vele foglalkozni, oktatni meg játszani is. Mérnökinformatikusnak tanulok, szóval nem lehet azt sem mondani, hogy nincs tanulni valóm rendesen.
Ha viszont tényleg ennyire extra az a középiskola, akkor viszont sajnálom... De ne számíts arra, hogy ténylegesen a Te kutyád lesz.
Szóval a kapcsolatokkal kapcsolatban: Ugyanúgy fog szeretni, mint a többieket a családban, de nem Te leszel A gazdája.
Így viszont tényleg felesleges volt kutyát venni neked szülinapodra... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!