Szülinapomra kaptam egy bichon havenese kutyust,2 hónapos. Azonban 1 év múlva kollégiumba költözöm, mi lesz így a kapcsolatunkkal?
1. Egy óra utazás összesen egy nap egyáltalán nem sok. (De te tudod...)
2. Ebben az esetben nem a te kutyád lesz, ennyi. A család kutyája lesz, akit néha te is látni fogsz. Ha eldöntött dolog, hogy jövőre koliba mész, akkor a szüleid részéről is nagyon átgondolatlan döntés volt kutyát ajándékozni neked, de neked is felelőtlen dolog volt ilyet kérni.
Egy kutya 15 év felelősség, ebbe nem gondoltatok bele:(
Hát nem nagyon érdekelhet az a szegény kutya, ha plusz fél óra utazást már nem vállalsz naponta (mert gondolom, helyben is elmenne fél óra összesen azzal, hogy beérj meg vissza).
Kértél volna inkább plüsst, azt magaddal is vihetnéd a koliba!
(Ha már megvan, inkább vállald érte a felelősséget, és legyél bejárós! - Vagy keress neki egy elhivatott gazdát még most, amíg kicsi, és könnyebben találsz neki jó helyet!)
Hmm, tudod szerintem az emberek 99%-a nem a szomszédba jár se iskolába, se dolgozni. Én napi 1 órát utazok (ez az oda-vissza út) a munkám miatt, és ez még nagyon jónak számít!
Azt se gondolom, hogy ilyen távolságra egyáltalán lehetnél-e kollégista, mert ez is meg van szabva, hogy ki lehet kolis és ki bejárós. És nem a két szép szemed meg a zsebbe csúsztatott pénz a mérvadó.
Csak mondom.
Amúgy így nyilván nem a te kutyád, hanem a családé. Meg feltételezem a nővéred sem ingyen él ott, valamit csak dolgozik vagy dolgozni kell neki is, nem lesz ott egész nap, hogy kutyázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!