Mire van szüksége a Bichon Havenese kutyának elsősorban?
kutyatálak
nyakörv
póráz
fekhely
fésű
kutyasampon
jó minőségű kölyök táp (Pro plan-t ajánlom)
játékok
első vagyok..
idővel mindent kitapasztaltok, nevelésről olvassatok sokat,mert könnyen a fejetekre nő, mert hízelegni és nézni nagyok azt tudnak,hogy ne haragudj rá,de a következetség nevelés nagyon fontos!!!
egy havanese gazdi :)
Az előttem válaszoló már leírta a szükséges felszereléseket. :)
Ami nagyon fontos:
Oltások (minden oltás) chip,és az ivartalanítás!
Ha ezt nem tudjátok finanszírozni akkor ne is vegyetek kutyát,mert a felelőss állattartás itt kezdődik!
Csak minőségi táppal etessétek royal canin, acana, vagy hills. Megkérik az árát de megéri!
És ami a legfontosabb:
Csak akkor vállaljátok fel ha gondoskodtok róla élete végéig. Egy kutya bizony sok pénz és idő. Nem lesz majd mindíg pénzed magadra vagy a saját szórakozásaidra mert a kutya lesz majd az első! Egy kutyára költeni kell!Ezt vegyétek figyelembe! Jó kutyázást :)
Osztom az első két válaszoló véleményét.
Amit én hozzátennék: ha nem menhelyről veszitek, SEMMIKÉPPEN ne szaporítótól! Ha nem menhelyi lesz, akkor inkább áldozzatok rá több pénzt egy kennelből, sokkal jobban jártok hosszútávon. ÉS ott még a tenyésztőtől is kérdezhetsz bátran. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!