Nem tudom, hogy mit csináljak?
Szóval, a lakótelepen van egy nagyon aranyos kóborkutyus, még fiatal lehet, 2-3 éves körül, barátságos, bár kicsit tart az embertől. Lehet hogy nem is kóbor, mert először egy éve tűnt fel, aztán ősszel, majd most, tehát tüzelési időszakban :D Éhesnek nem lehetett éhes, tegnap vittem neki egy kis maradékot (pörkölt), meg sem szagolta, meg nem is sovány, csak kicsit ápolatlan a szőre.
A kérdésem az lenne konkrétan, hogy hívjak fel menhelyet, h jöjjenek el érte? Én sajnos nem tudom befogadni, de segíteni szeretnék neki. Vagy lehet, hogy nem is kéne, mert van "gazdija", csak éppen elkóborolt egy kis "csajozásra"? Ti mit tennétek/tanácsolnátok?

Sajnos semmiképpen nem tudom befogadni :S
Illetve tényleg csak tüzelésekkor jön elő a kis lökött, tegnap a kaja nem kellett neki (pedig egy éhező kutya - mint tudjuk, sajnos - hihetetlen dolgokat is képes megenni), úgyhogy várok valameddig. És ilyenkor mondja már valaki, hogy nem kell ivartalanítani a kutyát... Ha nem lenne benne a fajfenntartási ösztön, akkor nem biztos, h elszökne... Sőt! És mivan, ha a kis kedvenc (mondjuk ez a a kutyi), egy autó alatt végzi? Csakmert kell neki a golyója... Na, mindegy, hagyom is ezt a részét a témának!
És köszönöm a választ! Bocsi, válaszokat! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!