Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyökkutyát fogadnánk örökbe,...

Kölyökkutyát fogadnánk örökbe, de nem menhelyről kisgyerek mellé, nem nagytestűt, házőrzőt! Baranya megyében!? Hol keressem?

Figyelt kérdés
Tud esetleg valaki olyat aki szívesen ajándékozna?
2010. máj. 20. 14:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%

Egy felnőtt kutyánál még megérteném az aggályaidat.

De egy kölyökkutyánál nincs különbség menhelyi vagy háznál született között. Sőt, nem egy alom kerül be menhelyre szaporítótól, mondván, hogy a "menhelynek az a dolga, hogy bevegye, akiket nem tudtunk eladni".

A menhelyen beoltják, bolhátlanítják és féreghajtják a kiskutyákat. Sok háznál született kiskutyánál még a féreghajtás is hiányzik, nemhogy az oltás, ezen az oldalon is nemegyszer olvastam rá példát.

A menhelyen megvárják a második oltás utáni legalább 1 hetet, így biztos, hogy egészséges kiskutyát kapsz, nem fog férget hányni vagy parvoban elpusztulni az elhozatal utáni 1 héttel.

Egy kölyökkutyát olyanná formálsz, amilyenné akarsz.

Ezenkívül kiveszik neked a kennelből, ha már tud pórázon menni, kiviheted sétálni, meg tudsz ismerkedni az alakulgató jellemével, habitusával. Ha nem akarod örökbe fogadni, nem tukmálják rád. Ennyi!

egy menhelyi állatgondozó

2010. máj. 20. 14:46
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__833895

Még jó,hogy soha nem beszéltek le senkit mi??

Most nem jut eszembe semmilyen fajta.

Igazából a goldent tudom ajánlani,nyugodt szívvel,csak hát ő nem kistestű,de iszonyú türelmes a gyerekekkel,házörző is.

Meg esetleg westie??

Ő kistestű,bár a házőrzés,az biztos,hogymegvédne de az már nem biztos,hogy mindenkit megfog ugatni :)

2010. máj. 20. 21:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor én is egy bunkó vagyok. Attól félek a sok megfelelőnek tűnő közül nem tudom mégse választani.
2012. nov. 11. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!