Kölyökkutyát fogadnánk örökbe, de nem menhelyről kisgyerek mellé, nem nagytestűt, házőrzőt! Baranya megyében!? Hol keressem?
Figyelt kérdés
Tud esetleg valaki olyat aki szívesen ajándékozna?2010. máj. 20. 14:09
1/23 anonim válasza:
Miert nem jo a menhely ? Ott sok kutya kozul valaszthatsz es segitenek is az elvarasaidnak megfelelot talalni... Egy probat mindenkepp meger.
2/23 anonim válasza:
Ha nem becsülöd - sznobságod révén - a menhelyi kutyát, akkor neked nem való semmilyen állat, mert ugysem szeretnéd. Csak a portád őrzésére kell. Helyette inkább szerelj fel riasztót, azzal nem lesz egyéb gond és a kölködet sem fogja zavarni. Egy silány, ócska ember vagy. Pont olyan, mint amilyennek te a menhelyi kutyákat tartod!Üdvözöllek!
3/23 anonim válasza:
Örkökbefogadni csak menhely, fajtamentőktől, alapítványtól lehet. Te mire gondolsz?
4/23 A kérdező kommentje:
Az ismerőseinek is és nekem is rossz tapasztalom van a menhelyről.
Én megértem őket,hogy telt ház van és mindenképpen rád akarnak sózni egyet,de ott minden kutya megfelel az elvárásaidank!
Szóval nem,köszi!
Írhat olyan is aki ajándékozna kutyát!
2010. máj. 20. 14:19
5/23 anonim válasza:
szerintem keress rá a hirdetésekre pl. expressz.hu-n, vagy a megyei lapban, mindig vannak ingyen elvihető kiskutyák!
6/23 anonim válasza:
kis testü és házörző... hát nemtudom... szerinte megy staffordshire terrier nagyon jó. legalábbis a miénk imádja a gyermekem... vele is alszik néha :) nagyon édesek. az otthoni kisállatainkat is szereti, a tengerimalacot és a törpenyuszit is. ha kiskorátol meg van nevelve szerintem nagyon jo valasztas.
8/23 anonim válasza:
Csatlakozom az egyik válaszolóhoz, te tényleg egy sznob p**csa lehetsz.
9/23 anonim válasza:
az ingyen szoba kutyák általában betegek, de ha te azt akarsz...
mellesleg "örökbe fogadni" csak szervezettől lehet, te ingyen akarsz kutyát szerezni.
10/23 A kérdező kommentje:
Kedves 14.15 bu.nkókám!
Amíg nem ismered az előzményeket,ne alkoss véleményt!
Nem a kutyát nem tisztelem...
De tudod mit,remélem most jobb napod lesz,hogy ismét sikerül egy ilyen primitív választ írnod,ami igazából nem is válasz,hanem kötekedés!
2010. máj. 20. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!