Hogyan büntessem meg a kutyámat?
A konyhában van a fekhelye, de mivel most szakadt dörgött az ég így beengedtem a szobába, bár egyáltalán nem fél.
Közben behoztam édesanyám kutyáját mert fél és stresszel és simogattam, közben a sajátomat is. Egyszer csak odébb ment és pisilni kezdet az ágyra!
Amúgy lehet tréningezni villámra, dörgésre, viharra..
Nekem bevált! Google a barátod mink itt pörösztök vagyunk úgyis :P
Ne haragudjatok, de én olyan jót nevettem a válaszokon. Főleg miután a leányzó is írt :D :D
és nem azért mert hülyeség amit a válaszadók írnak.
Szoktatható a kutya a dörgéshez, villámhoz, petárdához.
Csak nem szabad simogatni ha hírtelen frászt kap. Sosem szabad. akkor azt hiszi baj történt.
Meg ez a nem kapott reggelit és nem szólok hozzád.
Szóval amikor Te bepisiltél gyerekként, akkor anyukád sem adott reggelit és nem szólt hozzád?
Tényleg csak sajnálni tudom a kutyát, hogy olyan gazdája van aki nem néz utána hogyan kell kezelni a helyzeteket....
Tanuljál kicsit a kutyákról, hogy jó gazdája legyél.
Nincs rossz kutya csak rossz és buta gazdák.
Istenem, ezek a válaszok... :D
KÉRDEZŐ: Kutyát csak a rossz cselekvés KÖZBEN vagy AZONNAL utána szidunk le, mert így köti csak össze a kettőt.
A reggeli nem adása tök fölösleges, a kutya nem érti, hogy azért nem kapott mert ez meg az történt...Ha a pisilés pillanatában leszidod és kiküldöd, az pont megfelelő.
Javaslom a kutyanevelés tanulmányozását az interneten. (A kajás dologból és a nyugtatgatásból ítélve vannak hiányosságok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!