Hogyan büntessem meg a kutyámat?
A konyhában van a fekhelye, de mivel most szakadt dörgött az ég így beengedtem a szobába, bár egyáltalán nem fél.
Közben behoztam édesanyám kutyáját mert fél és stresszel és simogattam, közben a sajátomat is. Egyszer csak odébb ment és pisilni kezdet az ágyra!
Másik, kutyát NEM nyugtatgatunk ha dörög.
Az azt jelenti, hogy TÉNYLEG van odakint valami, amitől félni kell.
Ülj nyugodtan, légy a kősziklája, mutasd meg neki hogy nem félsz, sőt, szinte észre sem veszed a vihart, szóval neki sem kellene.
Szóval a tied bent lakik? A édesanyád kutyája meg kinti?
Mert, ha így van, a tied szépen megjelölte az ágyadat, hogy jelezze, az az övé, semmi köze hozzá az édesanyád kutyájának.
Oh micsoda intelligens válaszok is vannak itt. Igazán szórakoztató!
Egyébként abban a pillanatban leszidtam és kiküldtem. Büntetésként pedig elmarad a reggelije! Illetve nem szólok hozzá!
Köszönöm mindenkinek és nem olyan tanácsot szerettem volna miszerint kössem ki és gyújtsam fel, vagy kössek a lábára szikla darabot, vagy dobjam a tengerbe.
😃😃😃 én az ágyban alszom, ő sem és én sem piszkitok az ő ágyában, és tiszteletlenség volt a részéről!
"Büntetésként pedig elmarad a reggelije! Illetve nem szólok hozzá!"
Szegény kutya... mármint nem a "büntetés" miatt, hanem mert veled kénytelen leélni az életét.
Nem probléma neki ha kihagy egy étkezést, viszont kár mert rhadtul nem fogja érteni hogy miért nem. Add csak oda neki.
Az ágybavizelés meg nem a tiszteletlenségről szólt - dominancia a másik kutya irányába.
Mellesleg, ha te hirtelen felindulásból belepisilsz az ágyába, attól ő nem fog belevizelni a tiédbe válaszul. Fordítva is így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!