Mikor beszélünk túletetésről?
ja és még a tegnapi válaszolóknak...
amit elé rakok azt mindig meg eszi, tehát attól nem kell tartanom, hogy előtte marad a kaja :P
ma kap egy kis túrót is :D

És nem túlmozgásos kicsit a kicsike? Mert ismerek ilyen vizslát, akinek hiába növelik a táplálék mennyiségét, kilóg a bordája, kicsit anorexiás a drága.
Nála úgy tudták megoldani, hogy etetés után sosem engedték ki (egyébként se nagyon szabad ugye, nehogy bélelzáródást kapjon), hanem mindig beparancsolták valami nyugodt kicsi helyre, és lefektették. Kétszer eszik egy nap, és mindkét evés után két órát legalább aludnia KELL. Persze ez eleinte a helybenmaradás parancs erőltetése, de hamar megszokja, hogy evés után csendes pihenő van. Ő azóta összeszedte magát. Esetleg megpróbálkozhatnl ezzel.
hát ugye a boxerek, alapból nagyon elevenek, nagy a mozgásigényük, lehet van benne valami...
egyébként én sem nagyon szoktam engedni a kaja utáni játékot
gyomorcsavaradodás miatt, szerintem te is erre gondoltál bélelzáródás alatt :)
kösz a válaszokat

Valamelyik válaszoló azt írta, 30% százalék legyen a hús. Nagyon nem! 60-70% a hús, a többi a rizs, tészta, zöldség, gyümölcs, tojás, túró, esetleg joghurt, tejföl, kevés müzli.
A véleményem hasonló egy másik válaszolóéval, heti 2-4 nap táp (a Dog Chow, a Flatazor, Happy Dog, Biomill teljesen megfelel, ha jókat főzöl neki), és heti 2-4 nap főtt étel.
A gf 600 nagyon jó, jól tetted, hogy vettél neki.

utolsónak:
A 70% hús sok. Bár pl. az Acana meg az Orijen tápokról is ugye oldalakat vitatkozunk, hogy sok-e benne a fehérje, vagy sem. 70%-os hústartalmú ételt én nagyon nagy energiabevételt igénylő munkakutyáknak adnék csak, a különösebben nem dolgozó, csak futkározó-otthon szaglászó kutyának bőven elég a 30 %, ha az jó minőségű hús, máj, belsőség, és a többi energia jöhet szénhidrát + rost formájában.
na igen én is valami ilyesmire gondoltam...
de viszont látom a kutyámon, hogy kell neki ennyi kaja, bár még több is mehetne neki, mert teljes erőbedobással csinál mindent, rengeteget mozog, mivel otthon vagyok és sokat tudok vele foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!