Mikor beszélünk túletetésről?
tudom, hogy minden kutyánál más és más
de mire kell fokozottan ügyelni házikoszt etetésénél?

reggel délben és este adj neki enni.
napközben is adhatsz neki más ennivalót de ha tele van a tálja akkor ne sokat vigyél neki mert az sok lesz neki.
a vizestáljában mindig legyen víz! :)

Felnőtt kutyának napi 1x elég adni enni. A lényeg, hogy amit meghagy ne hagyd előtte, hanem tedd el és a következő kajálásig nincs nasi, így a következő etetésre ha nem kapott túl sokat, éhes lesz.
első hülyeséget írt, a víz kivételével: felnőtt kutyának nem kell napi 3 kaja és közben se nasi.

köszönöm a válaszokat eddig
1,5 éves boxerem van
próbáltam nála a prémium tápokat, de egyik sem jött be nála igazán
utoljára Acanát kapott, a vége felé már napi 70 dekát ami rengeteg prémium tápból, ennek ellenére lesoványodott.
Na ekkor tértem át a házikosztra
általában csirkehúst kap csont nélkül, köretnek rizst vagy tésztát, és adok hozzá egy zselet kenyeret mindig(szokott kapni répát, és néha májat stb...)szoktam adni még neki pluszba Acanát a házikoszt mellé, már amikor megeszi
napi 2szer etetem, mer elég falánk :)
ja a lényeget majd lehagytam:) durván napi 700 gramm húst eszik, ugye ezt kettéosztva, nekem ez rengetegnek tűnik
de egyáltalán nincs elhízva, pont jó bőrben va, de azért még elférne rajta 1-2 kg
na most ezzel csak azt akarom kérdezni, hogy szerintetek, ez mennyire egészséges táplálkozás számára, mert a legjobbat szeretném neki adni
egyébként most vettem neki egy GF 600 120 db-os porcerősítőt

09:49
ha ilyen arányban adnék neki enni, akkor rengeteg rizst kellene adnom a hús mellé
kb annyi riszt szoktam rakni hozzá mint amennyi húst...
és ugye mind 2 etetésnél adok hozzá egy szelet kenyeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!