A kutyám megölt egy másik kutyát Mi a teendö?
Ez durva.
Mindenképp arra kéne rágyúrni, hogy felizgatott, elborult állapotában is tudj rá hatni. Ez a leírtak alapján egyedül nem fog menni, kifejezetten ehhez (!!!) kérj segítséget kutyaiskolában vagy leinformálható házhoz jövő kiképző segítségét vedd igénybe.
"Még sose csinált ilyet." Ó, hányszor hallottam én ezt már bull típusú kutyák gazdáitól.
"de szerintem ez lényegtelen"
Nem lényegtelen. Ez mind azt mutatja, hogy képtelen vagy a kutyádat irányítani, ha bármi izgalmas közbe jön. És hidd el, egy amstaff számára a verekedés a legizgalmasabb.
Sajnos ordít rólad, hogy fogalmad sincs, mibe vágtál bele a kutyatartással úgy általában, a fajtáról nem is beszélve. - Egy átlag kutyasuli itt már nem lesz elég, személyre szóló foglalkozások kellenek, de az csak mankó lesz. Nagyon össze kell szedned magad, és teljesen más szemszögből tekinteni a kutyanevelés kérdésére és feladataira. Sokat hibáztál eddig, és most már nehezebb dolgod lesz, mintha elsőre jól csináltad volna, de ha érzel magadban elég erőt és elszántságot hozzá, egyáltalán nem lehetetlen a feladat.
Amúgy a gazdája nem hiszem, hogy feljelent, végül is ellenőrizetlenül hagyta a kutyáját, és az eset lefolyásáról sem tud bizonyítani semmit.
A kutyáddal meg most már felesleges haragot tartani - és nem "bánta meg": ez kb. a "kutya gonosz" szintje:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!