Mit tegyek,? ha a kutyám séta közbe meglát egy másik kutyát, és teljesen mindegy milyen messze van oda fut hozzá. Csak nehezen jön vissza.
8hónapos labrador golden keverék.
Amúgy ha ketten vagyunk bármit mondok neki megcsinálja, szót fogad.
Minden nap lent vagyok vele sokat játszi más kutyákkal.
Légy következetes! Akár pórázzal is gyakorolható "vissza" és "mehetsz" parancsszavakkal. Nálunk bevált még az "ide mellém". Nem csak akkor kell gyakorolni, amikor mást lát, hanem bármikor az utcán. Pl. elengeded messzebbre, aztán valamennyi séta után megtorpansz, és ráparancsolsz, hogy jöjjön oda, és melletted kell maradnia.
A golden okos kutya, csak szereti magát hülyének tettetni. :) Neked is tanulnod kell, én az enyémet már annyira ismerem, hogy hamarabb tudom a mozdulataiból, hogy indulna, minthogy ténylegesen végiggondolja, ezáltal jóval könnyebben hallgat a parancsra. :)
igazad van!! rosszul írtam. A Séta pórázzal történik.
Gondom azzal van ha a futtatóba vagyunk. Azért baj ha ott is elmegy mert ez a a futtató tényleg hatalmas és az egyik végéből képes átfutni a másikba a kutyához!!
Meg igen nem az a baj hogy oda megy, mert menjen játszon csak hogy nem engedtem meg!! Azért köszönöm a válaszokat!
Az enyem is elszalad mas kutyakhoz a setanal. Fiatal kutya es semmi agresszio nincsen benne, jatekos nagy mafla! Nem jon vissza ha hivom es le sem szall a masik kutyarol, de nem bantja!
Nagy fuves reten, mezon setaltatom, azert viszem ki, hogy szaladgalhasson! Hulyeseg lenne porazon tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!