Én vigyáztam rá és megharapta a lányom, mit tegyek?
Én vigyázok a tesóm kutyájára, nem először van nálunk, eddig soha nem volt gond. 4 hónapja lett ivartalanítva, azóta agresszív, ezt mondta is a tesóm. A lányom (8 éves) labdazott vele kint. A lányomnál volt a labda, a kutya morogva ment felé, a lányom megijedt és eldobta, a kutya beleharapott az alkarjába és el sem akarta engedni, a párom többször rászólt, elkapta a nyakörvét és lehúzta róla, de még úgyis morgott.
Párom bezárta, tesóm szerdán jön addig nem engedjük ki. De szerintem a kórház jelentette a harapást, ki fognak jönni?
Kb 3 méterre szerelt a párom a lányokról, ezért úszta meg ennyivel, szerencsére!!!
Mindegy. Szerdán elkerül innen és remélem soha nem látjuk többé.
Ha 3 méterre volt tőle, akkor miért szólongatta a kutyát a harapáskor?
Értem én, hogy a gyerek az első, de erősen azt érzem, hogy ez a sztori ki van színezve, olyan anyukásan ahogy lenni szokott!
Mert szerintem akkor ez a 4 hónap alatt már bőven előjött volna, de ha 4 éves a kutya, akkor gondolom a testvéred ismeri a saját kutyáját, nem bízta volna rátok.
De mindenki a saját lelkiismeretével számol el!
A felügyelet nem azt jelenti, hogy ott vagyok, de mást csinálok... főleg nem akkor, ha felhívják a figyelmemet arra, hogy megváltozott a kutya!
Sajnálom a lányod, de sajnos akkor is ti hibáztatok.
2 kutyám van, de senkit sem hagyok velük úgy, hogy közben én másra figyelek, főleg nem egy gyereket!!
Szomorú kedves kérdező, hogy csak lepontozgatni tudsz, de azon már nem gondolkodsz el, hogy miért kapsz majdnem teljesen egyforma válaszokat...
Nyomkodhatod most is a piros kezecskét, de attól még te mész szembe a forgalommal...
Pár napja hasonló sztori volt, itt is egy szintén nem a legagresszívabb fajtaból valasztva, berni pásztor.
Valaki szórakozik? Ott is gyerekharapás volt, és ott is majd tanyára kerül a kutya. Ennyi tanya lassan az országba sincs :D
Nem értem, de azt sem, hogy lehet ennyi bamba ember, aki nem felelősen tartja a kutyát, és "elvadul".. mindenkinek plüssállatot azonnal!!!! :D
Uristen milyen emberek vannak itt ! Ennek a szegény édesanyának és a kislányának mekkora trauma lehet ez... ti meg még őt szidjátok ! Erről nem ő tehet , meg egyébkènt is milyen jogon bíráljátok el hogy milyen anya / ideiglenes állat tartó ?!?
Ez egy szerencsétlen baleset volt ....
Egyébként ha a kutya megkapta az összes oltását nem lehet problèma , és egyéb teendőd nincs.
Jobbulást a lànyodnak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!