A kutyám megharapta annyira a másik kutyámat, hogy látszódik a koponyája mit kell tenni?
Nem egyértelmű, hogy állatorvoshoz kell vinni???
Egyébként meg miért hagyod, hogy ilyen szinten bántsa az egyik kutyád a másikat?
1., NAGYON GYORSAN MEGNEVELED mind kettőt
2., Mire vársz?! Hogy meghaljon szerencsétlen?! Magadtól nem jut eszedbe hogy "Hoppá akkor állatorvos!"?!
Az ilyennek miért van kutyája
A 6-os aki az egyetlen aki ért is hozzá amit beszél természetesen le lett pontozva 0%-ban hasznosnak :)
Ez természetes, hogy 2 kan néha összeugrik, sőt, azonos neműek néha összeugranak, 2 szukánál is megeshet, nem tudsz mit csinálni ezzel, hacsak nem zárod őket külön. Talán kapott a kisebb testű most egy olyan verést ami után nem próbálkozik be a komondornál. Állatorvos egyébként jó ötlet. Nálunk 20 éve vannak pásztorkutyák, én különösen a kan kutyák híve voltam mindig is, láttam már 1-2 összeugrást, verekedést, férfi virtus, ennyi. Én az öreget heréltetném egyébként, ha már valamelyiket mindenképp muszáj, de szerintem egyébként nem kell, viszont egy érett, jó korban lévő komondorban dolgozzon csak a tesztoszteron, annál rámenősebebben őriz :)
Azt kell csinálni, amit akkor tennél, ha pl. téged mar meg egy kutya úgy, hogy kitépi a húsod és látszódik a csontod alatta.
Mit tennél? Elmennél orvoshoz.
Na pontosan ezt kell tenni a kutyával is. Elvinni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!