Én vigyáztam rá és megharapta a lányom, mit tegyek?
Én vigyázok a tesóm kutyájára, nem először van nálunk, eddig soha nem volt gond. 4 hónapja lett ivartalanítva, azóta agresszív, ezt mondta is a tesóm. A lányom (8 éves) labdazott vele kint. A lányomnál volt a labda, a kutya morogva ment felé, a lányom megijedt és eldobta, a kutya beleharapott az alkarjába és el sem akarta engedni, a párom többször rászólt, elkapta a nyakörvét és lehúzta róla, de még úgyis morgott.
Párom bezárta, tesóm szerdán jön addig nem engedjük ki. De szerintem a kórház jelentette a harapást, ki fognak jönni?
Nem igazán értem. A testvéred figyelmeztetett, hogy a kutya állapota változott. Akkor miért hagyod, hogy a lányod egyedül játsszon a kutyával?? Meg is történt a baj. Erre mit csináltok? Bezárjátok a kutyát és szerdáig ki se engeditek. Ne haragudj, de ez csakis a ti hibátok, hogy ez megtörtént.
A kórházból meg nem fog senki kimenni. Ha a kutyának megvannak az oltásai, akkor a lányod nem fog meghalni.
Ráadásul gondolom jól a szívbajt is hoztad a sógornődre... Köszi, hogy újabb kutyával gazdagítjátok a már így is zsúfoltig tele lévő menhelyt!
Mert a te lányodat összemarta??? Akkor nem a kórházba rohannál vele szerintem!!
Megharapta, mert annak ellenére, hogy szóltak, hogy agresszív, te felelőtlenül egyedül hagytad vele a gyereked! Most meg sípolsz, hogy a kutya összemarja a gyerekeket...
Azt írod "VIGYÁZOL" a tesód kutyájára.
Hát nem, nem vigyáztál sem a kutyára, sem a gyerekedre. Jól írták, a te hibád ez az egész, felesleges kikérned magadnak. Na meg a testvéredé, aki ilyen helyre adja le a kutyáját. Alapszabály, gyereket, idegen kutyával nem hagyjuk felügyelet nélkül! Gyenge kifogás, hogy vigyáztatok már rá, most nem ez történt, nem vigyáztál!
Nem lehet olyan nagy sérülés ha összevarrták, mert hivatalosan kutyaharapást nyitva kell kezelni, tilos bezárni.
Gondolom inkább csak megkapta. Nektek kellett volna odafigyelni és nem magára hagyni a kutyát egy gyerekkel.
Te nem vagy tisztában a fogalmakkal. Megharapta. Ha összemarta volna a kutya, akkor a gyerek teste csupa seb lenne mindenhol és kb felállni sem bírna.
Ahogy ha te elfenekeled a gyerekednek, arra sem azt mondják, hogy te összeverted a gyereket.
Hát sejtem, hogy nem gondolta, ha azt mondod neki hogy összemarta a gyereket, miközben megharapta.
Az meg nagyon kevés, hogy a párod ott volt a másik gyerekkel. Nem figyelt a lányodra, nem tudta megakadályozni a történteket. Miért nem együtt labdáztak a kutyával? Akkor valószínűleg ez nem történik meg!
De már látom, ebből a sztoriból is az lesz, mint amikor a gyerek beesett a gorillához, szülők sehol, és mégis a gorillát kellett megölni... pedig ott még szólni sem kell, hogy a vadállatokkal nem játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!