Akik táppal etetnek! Grammra kiszámoljátok a mennyiséget?
Az én kutyámnak napi 380 g tápot kellene ennie, van mérőpoharam, de nem szàmolom ki mindig grammra pontosan. Van hogy 400 g eszik, van hogy 350-et. Ahogy sikerül.De van hogy nincs kedve enni, és csak napi 200-at.
Kolléganőm meg grammra pontosan szàmolja ki a kutya kajàját, még azt is nézi, hogy "ma megevett két jutit, akkor este 10 grammal kevesebbet fog kapni". Szerintem ez azért túlzás...
Sosem mérem,csak kb.-ra.Nem sok egy kutyának napi 380g táp?
Inkább adj neki konzervet is ,és kevesebb tápot.
Minek adja neki konzervet, abban se hasznosulandó dolog nincsen...
Nem mintha közöd lenne hozzà, de nagytestű kölyökkutya,azèrt kap ennyit.
Nyilvàn ő se csak szárazat eszik, kap mellé mást is, de az a fő.
Én meg a te kutyàd nem lennék, úgy hogy mèg csak nem is tudod mi az a kutya etetés.
Mit kell érteni a kutyák etetéséhez? Elől bemegy, hátul kijön.
Ez egy áltudomány, és főleg a mozgásszegény életet élő panelkutyákra vonatkozik ez a porciózás. Egészséges, sokat mozgó kutyák nem híznak el, és tudják, hogy mennyit egyenek. Sosem voltak kövér kutyáim. Feltételezem, hogy neked se porciózták a szüleid az ételt, hogy 8dkg hús+12dkg rizs+ egy uborka.
8-as, azért marhàra nem mindegy hogy mit és mennyit eszik a kutya! Làtod, nem értesz hozzá,ez ki is derült most.
Amúgy pont beletrafàltál, sajnos örökletes 1-es tipusú cukorbeteg vagyok (gyanítom nem tudod hogy mi az, szóval nézz utàna), így igen, nekem grammra ki kell szàmolni az ételt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!