Le kell vonni a kutyus kajájából a jutalomfalat mennyiségét? Vagy egy kicsit kevesebbet kell neki adni enni?
Figyelt kérdés
A kutyus 5 hónapos:)
Klikkerezünk, és elég sok jutalomfalatot kap, ezért kevesebbet kell neki adni enni? Nem szeretném, hogy elhízzon.
Köszi a válaszokat:)
2013. ápr. 1. 17:57
1/3 sippara válasza:
Igen, ilyenkor vonjuk a falat mennyiségét a kajából :) eleinte elég tippre valamennyivel kevesebbet adni, aztán ha hízik, tovább csökkented, ha fogy, emeled az adagot.
2/3 A kérdező kommentje:
Már eleve kicsit kevesebbet adok neki egy ideje, de akkor most még jobban odafigyelek, köszi a választ:)
2013. ápr. 1. 20:24
3/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy mekkora a kutya és mennyi jutalomfalatot etetsz meg vele egy alkalommal. Egy 60 kilós kutyánál egy fél marék virsli plusz-minusz nem számít, egy csivavának meg lehet, hogy egész napra elég. Amikor vizsgára készültünk, akkor én olyat is csináltam, hogy reggel-este gyakoroltunk és gyakorlás közben a száraztápját etettem meg vele jutifalatként. Ha hetente egyszer elmegyünk kutyasuliba, akkor meg az aznapi reggelit egyszerűen kihagyom és éhes kutyával megyek. Esetleg az előző napi vacsorát is kihagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!