Orijen és Acana tápokon belűl pontosan melyik terméket ajánljátok tacskóbénulásból felgyógyult kutyusomnak?!
én mindenképp az Orijent tanácsolom, mert jobb mint az Acana igaz nem sokkal.
de pl...mikor megláttam, h az Orijen Red-ben mennyi gyógynövény van, hát irigykedtem:D
nekünk az acanatól bejött a hipoallergén, de elég sok füvet kezdett enni, mert van benne zab, és ugye az szénhidrátforrás.
kiderült h nem allergiás, így váltottunk Redre, nincs is fűrágcsa:)
előtte az Orijen 6halasat próbáltuk, egy idő után nem kérte, de most újra megeszi. Az is nagyon jó volt.
az acana grasslandsát nem sokáig ette meg a kutyusom, pár napig volt hajlandó csak.(szerencse h 400 gr-osat vettünk kipróbálni)
Igaz az Orijen Redet is nézte először, meg otthagyta, de most már nagyon megszerette:)
Hillst én sem ajánlom. szegény kutyámat csak gyógyszerrel lehetett kigyógyítani a drága hillstől kapott, hetekig tartó hasmenéséből.
kagylós dolgot lehet ám külön is venni, bár én úgy vok az ilyenekkel, h csak óvatosan.Van a Fressnapfban is, idős kutyáknak ajánlják, de bárkinek adható. Zöldkagyló van benne ha jól tudom, meg még egyebek, egy tubusban van, és 1800 ft.
tápban pedig az Orijent tudom csak ajánlani, nekünk az Acana nem igazán vált be.
Az Orijent eszi ismét, azóta megint játékos lett, jó kedvű, és a szőre még puhisabb és fényesebb.
elég keveset kell belőle adni, amin csodálkoztam, h tényleg elég neki..és igen, eszik aztán jól lakottan, teljesen elégedetten lát neki a szunyának:D
a héten próbáltam, h 10 grammal adok neki többet, de nem is volt olyan éhes következő etetésekor, így maradtam a kevesebb adagnál. szóval pláne megéri az árát.
remélem jól lesz a kutyusod, és segítettem.
Én a seniort adnám neki, abban magas a glükozamin és a kondroitin mennyisége. A visszafogott energia tartalom mellett sok a fehérje és egyéb beltartalmi elemekben is nagyon erős.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!